2777
2789
من خیلی خسته ام از زندگی دیگه فکنم اخراش باشه شاید جرعتش پیدا کنم خودکشی کنم. دیگه. زندگی و زنده بود ...

البته طی همین هفته معلوم میشه چون به خانواده دختره گفته که با دختر شون قصد ازدواج داره و می‌گه اگه قبول نکنن خودم خودکشی می‌کنم بدرک کاش قبول نکنن کاش خودکشی کنه. اما اگه قبول کردن من باید برم یا از این خونه یا از این دنیا 

من . چون نه از خونواده ام شانس آوردم نه شوهر. انگار خدا وقتی منو آفرید گفت .: ملایکه اینو می‌آفرینم برای تحقیر شدن.      

همیشه شرایط جوری قرار داد تا تحقیر بشم. اصلا عزت نفس ندارم. هم از خدا شاکیم هم از پدر و مادرم . اما نمی‌دونم شکایت از خدا رو پیش کی ببرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا چرا اینجوری شدن ؟

شانس ماست.وگرنه خیلیام هستن بنده ی زناشون هستن

میوه ی خوب مال شغاله

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
خدا لعنتشون کنه.شوهر من مثه میمون درختی میمونه.اونوقت خدای اعتماد به نفسه.از من ایراد میگیره میمون ه ...

وای خدا حیف که پشیمونی فایده نداره حیف که پدرمادر پولدار ندارم و گرنه میرفتم برا همیشه دخترم رو می‌بردم و میرفتم دنبال زندگیم تف به مرد بی غیرت بی ارزش

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
البته طی همین هفته معلوم میشه چون به خانواده دختره گفته که با دختر شون قصد ازدواج داره و می‌گه اگه ق ...

بزن بیرونش کن مردک حرومزاده رو.

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   

حواستون باشه خودمون تو عالم ذر قبول کردیم الان اینجا باشیم😐

حالا چرا یادمون نیس؟چون حافظمونو پاک کردن🥺

فقط و فقطم به یه دلیل اینجاییم

رشد روحمون

باید گرگ درونمونو پیدا کنیم 

یکی یکی کنترلش کنیم

یکی گرگش خشمه

یکی گرگش تنبلیه

یکی گرگش غروره و...

خیلی باید اهل خودسازی باشیم ک اون دنیا پشیمون نشیم🤝

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
وای خدا حیف که پشیمونی فایده نداره حیف که پدرمادر پولدار ندارم و گرنه میرفتم برا همیشه دخترم رو می‌ب ...

آره منم بخاطر اینکه حامی ندارم و پول ندارم آویزون این مردتیکه هستم اون از خداشه من برم 

چون عاشق شده مردتیکه

دقیقا منم شرایط شما رو دارم.  شوهرم عاشق شده و اصلا بود نبودم براش فرقی نداره. تو چشمام نگاه می‌کنه می‌گه من عاشقشم نباشه خودکشی می‌کنم. اما اگه زنم بشه. بهترین زندگی براش میسازم هرماه مسافرت میبرمش نمیزارم عشقم زره ای ازم ناراحت بشه کلا حرف های زوری میزنه. همین روزا معلوم میشه چون به خانواده دختره گفته و منتظر جوابه اگه مثبت بود که خوشبحالش اگه منفی بود می‌گه سیانور آماده گرفتم می‌خورم دعا کنید دختره قبول نکنه 

اره به خدا بعصی ها خیلی خوش شانسن

خیلی احساس حقارت میکنم.سهم من از زندگی این نبود