2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم خدا منو افریده که مادرمو خوش حال کنم هرکار بگه میکنم 

هدفم برای اینکه که بتونم ارزوش رو براورده کنم 

به خواست مادرم رفتم تجربی چون اون از لباس دکتر و...خوشش میاد 

انشالله یه کاریه ای بشم براش ماشین بخرم ، اون ارزوشه بره کنسرت معین و...دلم فقط میخواد براوردش کنم 

I'm only 16 year...

من خیلی خسته ام از زندگی دیگه فکنم اخراش باشه شاید جرعتش پیدا کنم خودکشی کنم. دیگه. زندگی و زنده بودن داره خفه ام می کنه

دلیلش اینه که شوهرم دیگه مارو دوست ندارع البته میدونم بدرک اما من عاشقش بودم. اونم بدرک آخه اونم یه زمانی برام جون میداد می‌گفت بدون تو میمیرم یهو عوض شد اینم بدرک. من نمیتونم دیگه باهاش زندگی کنم واقعا ازش متنفر شدم و تنها دلیلم بچه هام هستن بین موندن و رفتن گیر کردم اگه برم نمیتونم بدون بچه هام زندگی کنم اگه بمونم زره زره آب میشم خودم نابود میشم پس بمیرم راحت بشم 

چون عاشق شده مردتیکه

خدا لعنتشون کنه.شوهر من مثه میمون درختی میمونه.اونوقت خدای اعتماد به نفسه.از من ایراد میگیره میمون هه

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️