الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم،پسرم کلا ترسو هست چندروز باد بود اینجا از صدای باد یا از صدای در کلا کوچیکترین صدا میترسیدوقتی هم بترسه هرررررکاری کنم بازم ساکت نمیشه تا زمانی ک عامل ترسش درست بشه مثلا برق بیاد ،یا باد نباشه
با فلش گوشی باهاش سایه بازی کن کار من بود موقع کودکی بچه هام اونقدر خوششون اومده بود که خودشون شبا ...
عزیزم،پسرم کلا ترسو هست چندروز باد بود اینجا از صدای باد یا از صدای در کلا کوچیکترین صدا میترسیدوقتی هم بترسه هرررررکاری کنم بازم ساکت نمیشه تا زمانی ک عامل ترسش درست بشه مثلا برق بیاد ،یا باد نباشه
بگو شبه وقته خوابه بالشت و پتو بیار قصه بخون تا برقا بیاد یا شمع روشن کن یا باهم فیلم بب ...
اصلا هیچ کاری جواب نمیده اومدم با گوشی با خنده با خاطره با هررررچی سرگرمش کنم راه نمیاد ،کلا خیللللی ترسوع غیر برق رفتن در حالت عادی از صدای پارس سگ از صدای باد از صدای هود و....میترسه