2777
2789
عنوان

اخه من چیکار کنم پریود شم💔

761 بازدید | 82 پست

سلام لطفا بخونید راهنماییم کنید💔

من از وقتی پریود شدم پریودام نامنظمه معمولا یک ماه و نیم در میون پریود میشدم تا تابستون امسال ک سه ماه پریود نشدم رفتم دکتر ازمایش و سونو داد فهمیدم تخمدان pso (پلی کیستیک و تنبلی) هستم بهم گفت باید وزنتو کم کنی(اضافه وزن دارم زیاد) و بهم امپول پروژسترون داد ۲ تا ک زدم و ۱۰ روز بعدش پریود شدم بهم گفت امپولو زدی یکماه بعدش بیا بهت قرص بدم بخوری ک منظم شه

حالا منه خر یکاری کردم رفتم نت سرچ کردم عوارض این امپول و قرصارو خوندم گوگلم ک میدونید همچیو چقدر بزرگ میکنه خلاصه الان اصلا دوست ندارم امپول و قرص استفاده کنم و اینکه میترسم باز چاق شم بخاطر قرصا

الان حدودا سه ماه میگذره و من پریود نشدم و سردرد و کمر درد ودرد زیرشکم دارم🥲مخصوصا سرم چند روزه واقعا اذیت میکنه

لطفا اونایی ک امپول و قرص مصرف کردید بگید عوارضی داشته براتون؟🥲یچیز بگید من اروم شم

چیکار کنم☹️🥲

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

عنبر نسا بخور هستک🤣💔

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داری مجبورم میکنی از ایموجیای بی تربیتی استفاده کنما😒

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

هر دارویی عوارض داره عزیزم 

ولی بخور

چاره ای نیست

منم به ناچار فعلا باید دارو بخورم که پریود نشم

ولی برای تنبلی تخمدان رژیم اصلاح سبک بگیر 

تاثیر داره 

قطعا

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
چرا نمری دکتر گیاهی ک عوارضم نداشته باشی

دکتر گیاهی چیه؟

من دمنوشم خوردم رازیانه و زعفرون و این کوفتیا نمیشم ک نمیشم☹️

nilofarpcossupport برو تو این پیج مطالبشون بخون میفهمی باید چیکار کنی و بنظرم فعلا دارو مصرف کن تا علائمت یکم کم بشه و پریود بشی تا بعدا با اصلاح سبک و... کنترل کنی 

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
عزیزم رحمت زیادی سرد شده طب سنتی درمان داره

الان من برم طب سنتی فوری پریود میشم با اون گیاهو و اینچیزا؟

خسته شوم واقعا کاش حداقل سردرد نداشتم بقیرو میشه تحمل کرد