2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی ، توروخدا بیاید

76 بازدید | 13 پست

سلاک دوستان من دو هفته ویش قرص اورژانسی خوردم فقط لک بینی داشتم ۲ ۳ روز ایا تاثیر گزاشته ؟  الان شک کردم که از قبل حامله باشم و میخوام بی بی چک  بزنم این قرص تاثیری رو بی بی چک داره یا نه؟

باید پریود بشی مثل همیشه نشدی بی بی چک بزن ببین مثبت یا نه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لک‌دیدم یکم نمیدونم تاثیر گزاشته یا نه

لک نه باید پریود بشین اگر تو دو هفته نشدیم حتما باید تست بدین،قرص اورژانسی هم فقط یک بار در ماه میشه خورد شما بیای دو بار در ماه بخوری بار دوم تاثیری ندارد و بارداری صد در صد هست

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
لک نه باید پریود بشین اگر تو دو هفته نشدیم حتما باید تست بدین،قرص اورژانسی هم فقط یک بار در ماه میشه ...

من اصلا استفاده نمیکنم ولی احساس میکنم بعد ۱۲ روز باید پریود میشدم دیگه

من اصلا استفاده نمیکنم ولی احساس میکنم بعد ۱۲ روز باید پریود میشدم دیگه

حالا یه دو سه روز دیگه هم صبر کنید اگر نشدید تست بزنید

بی بی چک بزنم این قرص تاثیری روش داره؟

نه عزیزم بی بی و قرص ربطی به همدیگه ندارن فقط خواستین بزنید صبح قبل از صبحانه بزنید خط واضحتر مشخص میشه