2777
2789

چه برسه زندگی کنم !

شوهرم رفته به قاضی گفته میخوام زنم برگرده به زندگی

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

بعد از اون همه بلایی که قبل رفتنش سرم در آورد انقدر کتکم زد صورتم خونی شد جلوی بچه هام منو زد اصلا خدا رو بنده نبود

میگفت میخوام برم پیش ننم زندگی کنم اون خوبه تو بدی (بعدها سرکتاب برام باز کردن متوجه شدیم ننش براش دعای جدایی یهودی گرفته میگن انقدر سنگینی رو شوهرم هست یارو که سرکتاب باز میکرده خون دماغ شده)

من اصلا از این چیزا سردرنمیارم بگذریم.‌.

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از اون همه بلایی که قبل رفتنش سرم در آورد انقدر کتکم زد صورتم خونی شد جلوی بچه هام منو زد اصلا خ ...

بر نگرد بره ور دل اون ننه جادوگرش اونکه ننش میخاد بمونه یا اگه رفتی هم ملک بگیر و حق طلاق بفهمه چه خبره 

به هر چيزي اعتقاد داشته باشيد همون ميشه به اين چيزا اعتقاد نداشته باش و رو خودت كار كن انرژيت پايين نياري همه رفتنين چه زود باشه چه دير باشه … از خدا كمك بگيريد. اينكه مشخص يه اقا بچه ننه كه محبت نديده بود پدري داشت بي احترامي ميكرد كه دست بزن داشته و اينجور مادر ها نه خودشون خوشبخت شدن نه ميزارن پسرشون خوشبخت بشع 

🕊

شکایت کردم بخاطر کتکهایی که زد

محکوم به پرداخت دو تا دیه شد

جریمه نقدی شد بخاطر پرونده توهین 

منو بچه هام رو ول کرد رفت بدون هیچ نفقه ای ترک انفاق محکوم به حبس شد

حالا رفته دادگاه خانواده گفته برگرده زندگی کنیم !!! 

تا اینجا رو میتونم کنار بیام باهاش فقط صحبتی که کرده آرامش چند ماهه منو بهم ریخته

منو آتیشی کرده چند روزه 

یعنی یاد حرفایی که به این و اون زده میوفتم میخوام با تریلی از روش رد بشم 

از دادگاه خانواده زنگ زدن بهم گفتن با دستور قاضی تماس میگیریم شوهرتون گفته برگرده با هم زندگی کنیم گفتم اصلا ابدا دیگه نمیخوامش

این همه بلا سرم آورده گفته پشیمون میشه!!!

چند نفر از اشناهامون دیدنش بهم زنگ زدن گفتن شوهرت خیلی پررو هست گفته پشیمون میشه خانمم!!! 

گفتن اگر از نزدیک نمیدیدیم گمون میکردیم تو کاری کردی که گذاشته رفته!

اون مادر چطوری می خواد سر رو زمین بزاره… عجب آدم پست و کثافتی 

مادرش چند سال پیش از پدرشوهرم جدا شد میگفت تفاهم نداریم همش به این میگفت بیا با من زندگی کن 

اینم اصلا دوست نداشت نگاهش کنه 

اصلا نه زنگ میزد نه جوابش رو میداد

یهو دیدم شبیه اجنه شده میگفت باید برم با ننم زندگی کنم 

گفتم راست میگه از کتکاش پشیمون میشم یا از وفاداری بیش از حدش!!

تو زمستون بچه نوزاد رو ول کرد دختر بچه معصوم و کوچولوم رو ول کرد بدون اینکه یک ریال پول بفرسته برامون

رفت با دوستای خواهرش دوست شد یعنی همشون رو امتحان کرد

الان افتاده به ...خوری ولی بازم پررو هست گفته پشیمون میشه

مادرش چند سال پیش از پدرشوهرم جدا شد میگفت تفاهم نداریم همش به این میگفت بیا با من زندگی کن  ا ...

دعا گرفته دیگه.اینا فکر می کنن تا ابد جاودان زندگی می کنن.نمی فهمن تاوان پس می دن با این کارا..

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️