میخوایم یه زمین خوب بگیریم ولی پولمون نمیرسه مجبوریم ماشینمون رو بفروشیم در آمد همسرم خوبه اگه خدا بخواد کمتر از یه سال میتونیم دوباره ماشین بگیریم حالا به نظرتون زمین رو بگیریم و چند ماه بی ماشینی رو به جون بخرم؟زمین هم به اسم خودم میشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ماشین همون روزی ک از نمایشگاه میاریش بیرون دو میلیون افت قیمت پیدا میکنه
زمین هر چی بیشتر بمونه قیمتش افت ک نمیکنه هیچ بلکه ب قیمتش هم اضافه میشه
تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بردی
هم خوشحالم هم دلم آشوبه دو شبه خواب ندارم چند سالی میشه استرس اینجوری نداشتم
چه استرسی ماشین میفروشی سر سال میخری اصلا نخری هم شروع ب ساخت و ساز میکتید از مستاجری خیلی بهتره جدا از اونم نهایت 2 سال کارات بااتوبوس و مترو تاکسی و اسنپ انجام میدیدی بعد هم خونه داری هم ماشین