2777
2789

می‌خوایم یه زمین خوب بگیریم ولی پولمون نمی‌رسه مجبوریم ماشینمون رو بفروشیم در آمد همسرم خوبه اگه خدا بخواد کمتر از یه سال میتونیم دوباره ماشین بگیریم حالا به نظرتون زمین رو بگیریم و چند ماه بی ماشینی رو به جون بخرم؟زمین هم به اسم خودم میشه

خدایا شکرت بالاخره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه برا اسم خودت توصیه کنم

نه کلا ملک خیلی خوبه

ماشیم هم دوباره میگیرد 

معامله خیلی بالا و پایین داره اگه اتفاق نظر دارید زود برید تمومش کنید چون متاسفانه دست بالا دست زیاده

مبارکتون باشه

زمین سرمایه اس

ماشین همون روزی ک از نمایشگاه میاریش بیرون دو میلیون افت قیمت پیدا میکنه

زمین هر چی بیشتر بمونه قیمتش افت ک نمیکنه هیچ بلکه ب قیمتش هم اضافه میشه

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه!  تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بردی
هم خوشحالم هم دلم آشوبه دو شبه خواب ندارم چند سالی میشه استرس اینجوری نداشتم

چه استرسی ماشین میفروشی سر سال میخری اصلا نخری هم شروع ب ساخت و ساز میکتید از مستاجری خیلی بهتره جدا از اونم نهایت 2 سال کارات بااتوبوس و مترو تاکسی و اسنپ انجام می‌دیدی بعد هم خونه داری هم ماشین

زمین سرمایه اس ماشین همون روزی ک از نمایشگاه میاریش بیرون دو میلیون افت قیمت پیدا میکنه زمین هر چی ...

اگه خدا بخواد می‌خوایم اینو بسازیم

خدایا شکرت بالاخره...

هم خوشحالم هم دلم آشوبه دو شبه خواب ندارم چند سالی میشه استرس اینجوری نداشتم

استرس نداشته باش از قدیم گفتن زمین بخر وفا دار هست یه روز به کارت می یاد انشاالله برا اینده بچه هاتم خوبه

چه استرسی ماشین میفروشی سر سال میخری اصلا نخری هم شروع ب ساخت و ساز میکتید از مستاجری خیلی بهتره جدا ...

خدارو شکر خونه داریم از خودمون .منم میگم عیب نداره ماشین دوباره میگیریم ولی این زمین زیر قیمت دیگه جایی پیدا نمیشه

خدایا شکرت بالاخره...

خدارو شکر خونه داریم از خودمون .منم میگم عیب نداره ماشین دوباره میگیریم ولی این زمین زیر قیمت دیگه ج ...

خب دیگههه چ بهترررر

ماشین میگیرین و بعد این زمین میسازین و.میدین اجاره 

انشاءالله همیشه پیشرفت داشته باشین

[QUOTE=318585829]خب دیگههه چ بهترررر ماشین میگیرین و بعد این زمین میسازین و.میدین اجاره  انشاءالله همیشه پیشرف ...[/QUOT

انشاالله عزیزم سلامت باشی  

خدایا شکرت بالاخره...