2777
2789
عنوان

نامزدم دوبار منو از خونه شون بیرون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 91 پست
خوشبحالت از عقل و شعور چیزی بهت نرسیده راحتی نر  من خیلی مشقامو تموم کردم ولی تو مثل اینکه عاد ...

من حرف ایشون تایید نمیکنم چون من دوسش دارم باهاش ازدواج کردم و از همون اول قصدم ازدواج بود دختری ک آدم دوسش داشته باشه و سالم باشه کمه و همچون پسرا

کوبیده تنها غذایی که میتونم باهاش ازدواج کنم🤞😝 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم تو این یکسال یبار ب من زنگ نزده بگه مردی زنده ای هر روز زنگ زدم هر روز براش شارژ نت خریدم خری ...

خب بهش گفتی که چرا بمن زنگ‌نمیزنی؟ 

اگه نگفتی اشتباه از شماست 

والله ماهمه جورشو دیدیم معمولا پسرا همیشه زنگ میزنن و پیگیرن بعد ازدواج معمولا خانوما بیشتر زنگ میزنن 

حالا وقتی دیدیش با ذوق میگفتی اینو از مغازه دوستم برداشتم چطوره؟ چرا اینقد سختش میکنین وقتی خیلی راحت میشه دلخوری بوجود نیاد

من واقعا گوشی خودم هنگ میکنه اخه درک نمیکنه توقع داره هر روز بریم شام بیرون 

این خانم اول زندگی اینجور بی احترامی میکنه دوبارم که راه نداده خونه ش،یعنی مادرش بهش یاد نداده چطور رفتار کنه؟

من یه خانم ۳۴ ساله م،اینجور موردا زیاد دیدم،بری تو زندگی تمام این رفتارا بیشتر میشه،به عبارتی ببخشید دهنت سرویسه

بهتره در مورد مشکلات زندگی و سختی کار و اوضاع و شرایط مملکت بشینی باهاش حرف بزنی،اینطور که مشخصه چیزی از زندگی نمیدونه،واقعا گاهی وقتا لازمه زار بزنی بگی وای خسته م،خیلی پول درآوردن و پول جمع کردن برای زندگی سخته،خرج زندگی،هزینه عروسی،اره روشنش کن بردار،فکر نکنه پول ریخته س سر کوچه تو هم میری جمع میکنی باید هرچی میگه بخری

از باباش نتونسته بگیره حالا همه چی از تو میخواد

نامزدت یه چیزی شنیده به معنیش نرسیده این تو نامزدی انقد گیر میده و کادو تعیین میکنه بعد از عروسی خیلی بدتر میشه .. بنظرم بشین خیلی منطقی باهاش حرف بزن و بگو که از رفتارش ناراحتی اگه قبول نکرد یه تجدید نظر بکن

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

با فامیل ازدواج کردن یه اشتباهه مشکلات بسیاری بعدا هم بار میاره که رابطه فامیل هم بهم میخوره. بنظرم یه مدت زنگ نزنین بهش ، ببینین عکس العملش چی هست ؟؟؟ بعد شاکی شد بگو خواستم ببینم  من در کجای زندگیت قرار گرفتم  ؟؟ (منظور ارزش و...) اینکه این خانم غرورشو زیر پا میزاره یه زنگ بزنه یا نه ؟؟ بعد تصمیم بگیرین . حقیقتا به حاشیه رفتن و از فکر اساسی به چیزهای واهی ، فکر کردن زندگی رو عقب میندازه . اگه واقعا دوستتون داره من و تو نداریم این یه چیزایی به گوشش رسیده و بنظرم میخاد اونارو عملی بکنه ولی خوب نمیدونه برای کارای پیش پا افتاده نه . هر چند آخر سر اینم بگم نه واسه گرفتن لباس  و اجازه گرفتن و....، ولی سلیقه ی طرف مقابل در انتخاب لباس برای خودحالا شما باشین یا همسرتون باید سلایق همدیگرو در نظر بگیرین و تا حدودی رعایت بکنین. 

دوستان هیچ وقت یک طرفه قضاوت نکنید این اقا همه چیز رو از دید خودشون تعریف میکنن ما چمیدونیم شاید واقعیت چیز دیگه باسه نمیگم استرتر داره دروغ میگه ولی خوب ادم باید حرفای دو طرفو بشنوه بعد نظر بده

چقدر زود دیر شد، حیف💔
خانم تو این یکسال یبار ب من زنگ نزده بگه مردی زنده ای هر روز زنگ زدم هر روز براش شارژ نت خریدم خری ...

لابد تو یه خونواده ای بزرگ شده که پسر همسن شما اطرافش برای شوخی و حرف زدن نبوده

یا خانواده مذهبی سنتی داشته که نذاشتن با پسرخاله و پسرعموی بزرگترش حرف بزنه و یاد بگیره چطوری دل یه پسر رو بدست بیاره و خوب دلشو نگه داره و از دست نده

یه کم فرصت بده

دز مورد کادوهایی که میگی براش میگیری به مناسبت میدی هم آقای زرنگ شاید شما  میری اندازه جیبت به سلیقه خودت میخری

یعنی در حقیقت برای خودت میخری 

بعضی وقتا ببرش خودش بخره اما قبلش بگو چقدر پول میخوای هزینه کنی شاید بهتر باشه تا اینکه همش خودت بخری

مثلا شوهر من  اول نامزدیم به سلیقه مادر،ش رفتند  دمپایی روفرشی سفید گرون خریدن دوتا

یه دونه  برای مادرش یه دونه هم برای من یک شکل ویک سایز و یک رنگ خرید

مادرش چندروز استفاده کرد انداخت دور 

شوهرم فهمید دمپاییش خوب نیست و دیگه هدیه نگرفت مگر به سلیقه خودم

منم حواسم بود که جنس گرون برندارم ناراحتش نکنم