2777
2789
عنوان

نامزدم دوبار منو از خونه شون بیرون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 91 پست
خب هر کسی یجوریه، واسه من مهمه همه کارای شوهرم زیر نطرم باشه، زندگیمون هم خوبه خداییش  

مگه بچه کوچیکه زندگی مشترکه ها به تصمیم هم احترام میذارید مشورت میگیرید ولی دیگه گفتن اینکه چیکار کردم چیکار نکردم واسه آدمای بددله

احتمالا سنتون کمه 

غصه نخور درست میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من 25 اون 32😐😂😂😂بنطرت سنمون کمه یا نه؟ 

شوهر من هم مثل شوهر شما مشورت میگرفت

یه بار تو مغازه  فروشنده بهش گفت از من که مرد هستم نظر بپرس     من خجالت کشیدم اومدم بیرون مغازه

شوهرم هم لباس رو دراورده بود گذاشته بود پشت سرم اومد بیرون چون  میدونست  به نفع اون من نظر میدم

شوهر من هم مثل شوهر شما مشورت میگرفت یه بار تو مغازه  فروشنده بهش گفت از من که مرد هستم نظر بپ ...

اره درستش اینه منم از شوهرم مشورت میگیرم، به قول یه رولنشناسی بود میگفت اسمش همسره یعنی هم+سر باید باهم مشورت بگیرن

چجوری حق میدی به زنه این آقا انقدر خوبی میکنه براش جوابش اینه؟  همش ضایعش کنه؟

ما جای اون خانوم نیستیم کدوم خوبی؟ 

اینکه روزی ی بار زنگ میزنه خوبیع؟! 

اینکه تا خانوم نخوان ایشون نمیرن دیدنشون خوبیه؟! 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

خب بهش گفتی که چرا بمن زنگ‌نمیزنی؟  اگه نگفتی اشتباه از شماست  والله ماهمه جورشو دیدیم م ...

دل من مهم نیست؟ گفتم گفت ربطی ندازه

کوبیده تنها غذایی که میتونم باهاش ازدواج کنم🤞😝 
با فامیل ازدواج کردن یه اشتباهه مشکلات بسیاری بعدا هم بار میاره که رابطه فامیل هم بهم میخوره. بنظرم ...

ممنون بابت راهنمایی

یبار خدایی کمه شما در طی روز چند بار باید زنگش بزنید و حالشو بپرسید  اگه وسیله ای میخوای بخری ...

😐😐من دست شویی هم رفتم زنگ بزنم بگم؟ حق ندارم لباس مشکی ساده وقتی سردمه بگیرم؟ 

روزی یه بار زنگ کمه  یه گوشی چیه که نمیخری  تو کم میزاری اونم کم میزاره  موشک به موشک

من همین ک زنگ میزنم اهمیت میدم بهش

یعنی برام مهمه وقتی تو ۱ سال زنگ نزده ب من یباررررر بگه مردی زنده ای ؟؟؟؟

ی گوشی خانم من دارم جون میکنم کار میکنم شب و روز گوشی خودم هنک میکنه ی گوشی بخام بگیرم باید ۲۰ تومن پول بدم 

ولی اگه میومد خونه خودمممم صد مو میذاشتم براش گوشی هم میخریدم ولی ن الان ک من دارم خرج خونه و عروسی در میارم خرج مزون لباس عروسش 

ما جای اون خانوم نیستیم کدوم خوبی؟  اینکه روزی ی بار زنگ میزنه خوبیع؟!  اینکه تا خانوم ن ...

خانم ایشون دوبار منو با بی زبونی با زبونی بیرون کرد ۱۰ بار بهش گفتم حاضر شو میام دنبالت بیا خونه ما حدقل 

گفتع کار دارم  ۱۰۰ بار خاستم تنها بحرفم خاهر ۵ سالش همیشه همراه ما بوده دودقیقه نمیتونم حضوری با نامزدم بحرفم؟! 

وقتی گوشی رو میده مادرش تایپ میکنه بجای اون شما باشی ناراحت نمیشی؟

خانم ایشون دوبار منو با بی زبونی با زبونی بیرون کرد ۱۰ بار بهش گفتم حاضر شو میام دنبالت بیا خونه ما ...

پس دوست نداره دیگه چجوری بهت بگع؟! 

پس دوست نداره دیگه چجوری بهت بگع؟! 

من دوسش دارم

پس چرا جواب بله داد؟ حرف جدایی نمیزنه پس چرا؟

من قبل ازدواج تمام شرط هام گفتم اونم گفته پس قبول کردیم

پس چرا همش میگ عشقم عزیزم؟

من دوسش دارم پس چرا جواب بله داد؟ حرف جدایی نمیزنه پس چرا؟ من قبل ازدواج تمام شرط هام گفتم اونم گف ...

جا اینکه از من بپرسین برین از خودش بپرسین چند سالشه؟!