2777
2789

تا میتونی بستنی ، گوشت و مرغ کبابی ، مغزیجات و و شیر موز و شیر خرما بخور 

من هفته ۳۰ بچم ۱۹۰۰ بود برای زایمان که هفته ۳۹ بود ۳۶۵۰ دنیا اومد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

اصلااااااا نگران نباش گلم تا میتونی غذاهای مقوی بخور مثل گوشت گوسفند برنج مرغ مغزیجات شیر خرما انبه و خیلی چیزای دیگ تا موقع زایمان کلی رشد میکنه زن داداشم همینطور بود

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلااااااا نگران نباش گلم تا میتونی غذاهای مقوی بخور مثل گوشت گوسفند برنج مرغ مغزیجات شیر خرما انبه ...

اخه همه چیزای مقوی هم گرمه میترسم بخورم بچم زردی بگیره

اخه همه چیزای مقوی هم گرمه میترسم بخورم بچم زردی بگیره

اگ حس کردی گرمیجات زیاد خوردی یه لیوان آب انار بخور هماهنگ میشن یا نوک قاشق رب انار ترش اینا ک همه چاره داره بفکر وزن بچه باش

خب ماشالا خوب بوده 1900تو 30هفته.من 31هفته 1700بود

خیلی به تغذیه ام اهمیت میدادم از اول 

چون‌ویار هم نداشتم همه چی میخوردم 

شما هم شروع کن هنوز خیلی وقت داری 👌👌👌

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اگ حس کردی گرمیجات زیاد خوردی یه لیوان آب انار بخور هماهنگ میشن یا نوک قاشق رب انار ترش اینا ک همه چ ...

اهان باشه دست درد نکنه. ینی امکان داره تو یه هفته بجا 20گرم.300گرم وزن اضافه کنه؟ 

خیلی به تغذیه ام اهمیت میدادم از اول  چون‌ویار هم نداشتم همه چی میخوردم  شما هم شروع کن ...

منم تغزیم خوبه اتفاقا ویارم نداشتم نمیدونم چرا این گف این یک ماه 100 گرم کم داره. 38هفته هم زایمانمه میترسم نشه حداقل3200

منم تغزیم خوبه اتفاقا ویارم نداشتم نمیدونم چرا این گف این یک ماه 100 گرم کم داره. 38هفته هم زایمانمه ...

اینو نمیدونم گلم فقط مطمعنم همین استرس ونگرانی ک داری بدتر از هر چیزیه واسه بچه شما خونسرد باش و خودت رو حسابی تقویت کن مطمعن باش وزن میگیره خیییییلیا رو تو فامیل اینجوری بودن و ماه آخر کلی وزن گرفته بچه

منم تغزیم خوبه اتفاقا ویارم نداشتم نمیدونم چرا این گف این یک ماه 100 گرم کم داره. 38هفته هم زایمانمه ...

نگران نباش گوشت گوسفند کبابی خیلی موثره 

انشااله که به وزن دلخواه میرسه عزیزم و صحیح ‌سلامت بغل میگیریش 

اینو نمیدونم گلم فقط مطمعنم همین استرس ونگرانی ک داری بدتر از هر چیزیه واسه بچه شما خونسرد باش و خود ...

انشالله. خداکنه ک بچه منم خوب وزن بگیره مرسی فداتشم بابت وقتی ک گذاشتی 

انشالله. خداکنه ک بچه منم خوب وزن بگیره مرسی فداتشم بابت وقتی ک گذاشتی 

قطعا وزن میگیره توکل بر خدا 

شمام مثل باقی باردار  اکثر از این مشکلات دارن درست میشه