2777
2789
عنوان

مامان های متخصص بیاین بابا

91 بازدید | 10 پست

من پسرم دو هفته پیش سرما خورد دماغش ابریزش داشت فقط 

دوتاشون هم ویروسشون مثل هم بود فقط دماغ از بس شستن و گرفت مردن خودمم برا کوچیکه شبا نمیتونست بخوابه دماغش کیپ می‌شد شیر نمیتونست بخوره همش بی خوابی کشیدم 

حالا بزرگه خوب شده دوباره از مدرسه ویروس گرفته دیشب تا خالا تب کرده ۵سالشه😑😑😑

کوچیکه ۴ماه و نیمه هست هنوز دماغش کیپ میشه اسپری میزنم باز نمیشه صدا میده نمیتونه شیر بخوره انگار خلت داره اونجوریم‌میشه 

بنظرتون چیکار کنم بتونه شیر بخوره 

اسپری میزنم پوار میکشم هیچی نمیاد نگاه هم میکنی هیچی نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهرستانم متخصص اطفال نداره 

بمیرم من الهی

واقعا متاسفم هنوز باید این شرایط باشه عین ۲۰۰ سال پیش بعضی شهر ها دکتر درست درمون ندارن

ببرشون ی دکتر عمومی فکر کنم بتونه کمک کنه از هیچی بهتره 

در این جهان تسکینی نیست گوئندور، هرچه هست افسانه است!
بمیرم من الهی واقعا متاسفم هنوز باید این شرایط باشه عین ۲۰۰ سال پیش بعضی شهر ها دکتر درست درمون ندا ...

خدانکنه عزیزم

شهرستان بزرگی هم هستا هرکی میاد آموزشی اینجا هست بعد میره شهر مطب میزنه 

حالا اگه روستایی چیزی بود یه چی شهرستان دیگه خیلی زوره نداره😑

خدانکنه عزیزم شهرستان بزرگی هم هستا هرکی میاد آموزشی اینجا هست بعد میره شهر مطب میزنه  حالا ا ...

اره بابا میدونم من خودم تهران بودم الان اومدم انزلی یدونه بیمارستان درست حسابی نداره برای عکس چشم و مامو گرافی و همه چی باید علاف رشت بشی 

مسخرس اصلا

در این جهان تسکینی نیست گوئندور، هرچه هست افسانه است!