2777
2789
عنوان

اونایی ک تجربشو دارین بیاییین زود

140 بازدید | 16 پست

بچه ها من با یکی تو رابطم،  پیشم نیست،  حالش بده نمیدونم چیکار کنم،  چی بگم بگم حرف بزنه باهام؟ بگم گوش میدم؟  جز تماس فیزیکی تو این موقعیت چی باید به یه پسر گف؟ تا حالش بهتر شه کمکم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد ای پیام نده فقط بهش بگو اگر نیاز به حرف زدن داشتی من هر سات و هر زمان آماده ام کنارت باشم ...

هیچی نمیگه منم احساس میکنم باید یه حرفی بزنم که کمکش کنم ولی نمیدونم چی بگم برای همه استادمااا برای این لالم

هیچی نمیگه منم احساس میکنم باید یه حرفی بزنم که کمکش کنم ولی نمیدونم چی بگم برای همه استادمااا برای ...

ولش کن

نمیخواد زیادی خودتو درگیر ناراحتی اون کنی

پسر ها از دخترهایی که خیلی فداکاری میکنن بد تر فرار میکنن

وقتی تو حالت خوب نیست چیکار میکنه؟ برادرش بزرگتر بود یا کوچیکتر و اینکه چند وقته فوت کرده؟ خودش چند ...

باهام حرف میزنه دلیل ناراحتیمو میپرسه من اصن نمیدونم بحثو از کجا شروع کنم باهاش،  چه حرفیو پیش بکشم که خودشو خالی کنه. یه سه ماهی میشه،  بزرگتر

باهام حرف میزنه دلیل ناراحتیمو میپرسه من اصن نمیدونم بحثو از کجا شروع کنم باهاش،  چه حرفیو پیش ...

پس بهتره، حتما باهاش ارتباط بگیری، صحبت معمولی و احوال پرسی. چون گفتی برون گرا هستش پس منتظر فرصت هست تا خودش رو خالی کنه، تو باید همراهی کنی نه اینکه از اون جلوتر بری یا جا بمونی.

اینکه بزرگتر بوده نشون میده به برادرش تکیه داشته، باید بهش به مرور برسونی، الن دیگه اون باید تکیه گاه باشه برای دیگران، البته اینو نباید یه دفعه و رک بگی، به مرور زمان، همین که مثلا بگی من روت حساب میکنم، یا دیگران روت حساب میکنن، اونم وقتی آرومه.

چند سالشه

پس بهتره، حتما باهاش ارتباط بگیری، صحبت معمولی و احوال پرسی. چون گفتی برون گرا هستش پس منتظر فرصت هس ...

همینو موندم ک چی بگم خودشو خالی کنه حرف بزنه نریزه تو خودش الان داره میریزه تو خودش.  بیست سالشه

همینو موندم ک چی بگم خودشو خالی کنه حرف بزنه نریزه تو خودش الان داره میریزه تو خودش.  بیست سالش ...

خودت چند سالته؟

فقط احوال پرسی عادی، امروز چه کردی و ... خودش بهت نشون میده کجا رو باید ادامه بدی البته یه ذره باید ذکاوت داشته باشی و از حرفش بگیری

خودت چند سالته؟ فقط احوال پرسی عادی، امروز چه کردی و ... خودش بهت نشون میده کجا رو باید ادامه بدی ا ...

همسنیم.  اها.  پس خیلی دخالت نکنم رو موضوعی ک ناراحته بابتش،  حال احوال عادیشو بپرسم خودش بگه بهم؟