2777
2789

فامیلای شوهرم همه چپ چپ نگاه میکنن محلم نمیزارن من بهشون محبت میکنم ولی باز همینطورن چون با خواهرشوهر اختلاف دارم مطمئنم میره هی پیششون میناله اونا فکر میکنن من شمرم چکار کنم خسته شدم اعصابم خرابه افتادم یاد تموم بدبختیم کاش بتمرگ خونه بهتره بخدا از مهمونی حداقل اینجوری اعصابم داغون نمیشه دوساعت گریه کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی رفتارشون اینه چه اصراریه هی گرم بگیری و محبت کنی

اگه رفتارشون اذیتت میکنه هم میتونی فقط مهمونی‌های ضروری رو بری و باهاش درحد همون سلام و احوال پرسی برخورد داشته باشی

و به جاش میتونی جور بهتر و مفیدتری واسه خودت وقت بگذرونی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
وقتی رفتارشون اینه چه اصراریه هی گرم بگیری و محبت کنی اگه رفتارشون اذیتت میکنه هم میتونی فقط مهمونی ...

بخدا دوسندارن برم خونه خودم راحتم ولم نمیکنن زنگ میزنن دعوتم میکنن و بهم بی محلی میکنن

منم خواهرشوهرم یه چیز کوچیک که پیش میومد هی برا همه تعریف میکرد با اب و تاب منو که میدیدن کم محلی میکردن چاره چیه

ولش کن دوری کن از اون خواهرشوهرت کار خودتو بکن

قبلنا ناراحت میشدم که بقیه چرا محل نمیزارن حالا خودم از وقتی بچه دار شدم رابطمو کم کردم جوونم راحته

روابطتو کم کن 

کم کم خودشون میشناسنت خواهرشوهرتم میشناسن

چقدر برات چپ چپ نگاه کردن راست راست نگا کردن فامیلای شوهرت مهمه . بزن اون دکمه بیخیالی بابا. مگه قرار همه عاشقت باشن فرشته ام باشی صدا بال زدنت برا ی سریا صدا خیار خوردنه . چند تا آدم درست حسابی دورت نگه دار بقیه رو بریز مستراب . هر جا هر مراسم ک دیدیشون فقط همون تایم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌باش بعدش حتی راجبشون حرفم نزن ..یاد بگیر بیخیال باشی .چون مرده زنده بودنم برا یسریا مهم نیست 

تو جمعاشون نرو اگرم مجبوری میری خانوم برو خانوم برگرد اصلا به زور خودتو نزدیکشون نشو عادی و معمولی رفتار کن تملق نده مگه نون و آبتو میدن، کم محلی،میکنن کم محلی کن،،، اگر شوهرت پشتته بذار با خودشون در بیوفته شوهرتو بنداز جلو

بخدا دوسندارن برم خونه خودم راحتم ولم نمیکنن زنگ میزنن دعوتم میکنن و بهم بی محلی میکنن

بپیچون نرو

یا اصلا برو باشگاه کلاس ثبت‌نام کن سر خودتو شلوغ کن البته از نوع مفیدش دیگه هربار بهونه هم داری که نری

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم