2777
2789
عنوان

کسی هست کمک کنه در مورد رابطه؟

187 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها

من و نامزدم( عقد نیستم ولی رابطه زیر نظر خانواده ها داریم به قصد ازدواج به زودی)

امشب بحثمون شد بخاطر اینکه خیلی کم همو میبینیم در طول هفته سر کار هستن و اخر هفته در خدمت خانواده

و هروقتم برنامه ریزی میکنیم دقیقه اخر بهم میریزه چون هربار یکی از اعضای خونواده ش براش برنامه ای پیش میاد و ایشون باید درخدمت خانواده باشن

امشب دیگه من از این موضوع شاکی شدم و بهم ریختم واقعا و بحثمون شد

بنظر شما چطور باید تا بهتر شدن اوضاع خودمو اروم کنم و بهم نریزم تا شرایطمون بهتر شه نزدیک هم باشیم؟

منم واقعا برام سخته که همیشه و همه جا تنهام حتی جایی که همه با جفتشونن

دوستام پیشم هستن بیرون میرم اشپزی میکنم کتاب میخونم فیلم میبینم درس میخونم همه کاری میکنم ولی خب اون یه نیاز دیگه ست و داره اذیتم میکنه

الان اولویتش نیستی بعدهاهم نخواهی بود بیشتر فکرکن

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    
الان اولویتش نیستی بعدهاهم نخواهی بود بیشتر فکرکن

البته اینم بگم شهرمون جداست چند ساعت فاصله داره

ایشونم پسر بزرگ هستن و پدرشون در قید حیات نیستن

و کلا مسئولیت همه چی با ایشونه

نمیدونم چیکار کنم

حرفم میزنم میگه مگه من چاره دیگه ای دارم؟ و تهش بحث میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته اینم بگم شهرمون جداست چند ساعت فاصله داره ایشونم پسر بزرگ هستن و پدرشون در قید حیات ...

میگه مگه من تفریحی میکنم؟ جایی میرم؟ فقط کار میکنم

یک روزم وقتم ازاده خب هر دفعه کار پیش میاد

ولی خب منم حق دارم نمیدونم باید چیکار کنم این وسط حق با کیه چجوری صبور باشم

امشبم بحثمون شد و رفتیم بخوابیم با ناراحتی

بیشتر فکر کن برای ازدواج با ایشون بنظرم

میشه بقیه پستامم بخونی ؟ من نمیدونم حق با کیه

من باید چیکار کنم

فردا خودم پیام بدم یا ندم

منتظر بمونم خودش بیاد 

یا چیکار کنم

میگه مگه من تفریحی میکنم؟ جایی میرم؟ فقط کار میکنم یک روزم وقتم ازاده خب هر دفعه کار پیش میاد و ...

اگه قبولش کردی اینو بدون تاآخر عمرت همینه اینم که میگی پدر نداره که دیگه هیچ شما بعدها حق اینو نداری که بگی من نمیدونستم تواینجوری هستیو فلان ایشونم آدمن دل دارن میشکنه همین الان فکراتو کن به دوتاتون کمک کن

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    

اگر شهر دیگری هستن بهشون حق بدین.

پیشنهاد می کنم یه مدت صیغه محرمیت (موقت ) بخونید و ارتباطتون بیشتر بشه (البته با نظر خانواده ها) و بعدش که شناخت بیشتری پیدا کردید عقد دائم بخونید.

اگه قبولش کردی اینو بدون تاآخر عمرت همینه اینم که میگی پدر نداره که دیگه هیچ شما بعدها حق اینو نداری ...

من که هیچوقت دلشو نمیشکنم‌

اما چون دو‌هفته ست منتظر امروز بودم و بازم خراب شد

واقعا بهم ریختم

من حق ندارم وقتی بارها این اتفاق تکرار میشه اعتراضی کنم؟

بحث و دعوا تو رابطه طبیعی نیست؟

اگر شهر دیگری هستن بهشون حق بدین. پیشنهاد می کنم یه مدت صیغه محرمیت (موقت ) بخونید و ارتباطتون بیشت ...

صیغه رو به هیچ وقت قبول نمیکنم نه خودم نه خونواده م

اما صیغه چه ربطی به فاصله داره؟

فاصله رو که کم نمیکنه

من نمیدونم الان در حال حاضر باید چیکار کنم که اروم بشم؟

صبرم زیاد بشه

با ناراحتی شببخیر گفتیم منم دلم اشوبه

نمیدونم فردا پیام بدم بهش یا صبر کنم خودش بیاد

اخه اون زده زیر قولش

من که هیچوقت دلشو نمیشکنم‌ اما چون دو‌هفته ست منتظر امروز بودم و بازم خراب شد واقعا بهم ریختم من ...

عزیزدل منم میگم توحق داری الان تصمیم بگیری این اقا همینه فردا بخوای زندگیتو به گندبکشی و آرامش ندی به خونت فایده نداره باعقلت تصمیم بگیر منم الان گفتم حق تو اینه ک نتونی قبول کنی این موضوعو تا وقت داری تمومش کنی اگه میخوای بپذیری هرچی بیشتر غر بزنی دورتر میشه بازبون خوش با وعده وعید،قشنگ بکشونش سمت خودت ولی اینو بدون مسئولیت پذیریش نسبت به خونوادش تااخر عمرت هس نمیشه انکار کرد ...یعنی یه مثال برات میزنم شاید بهترین روز عمرت مثلا سالگرد ازدواج تولد مهمانی هرچی نتونه کنارت باشه برای همه ماپیش میاد ولی برای ایشون که پدر نداره بیشتره 

صیغه رو به هیچ وقت قبول نمیکنم نه خودم نه خونواده م اما صیغه چه ربطی به فاصله داره؟ فاصله رو که کم ...

صیغه محرمیت ربطی به فاصله نداره، اما صمیمیت را بیشتر می کنه و شناخت هم در دل اون پیش میاد.

انگار پارسال هم پستی در مورد نامزدی زدین، ببخشید با همین مورد بوده؟ یعنی هنوز عقد نکردین؟

صیغه محرمیت ربطی به فاصله نداره، اما صمیمیت را بیشتر می کنه و شناخت هم در دل اون پیش میاد. انگار پا ...

بله ایشون بودن الان دوساله که باهمیم

و‌ اوضاع خیلی سخت شده 

بله ایشون بودن الان دوساله که باهمیم و‌ اوضاع خیلی سخت شده  

اگر واقعاً همو می خواهید، با ساده ترین مراسم ازدواج کنید و برید سر زندگی تون.

معطلی زیاد، کلاف مشکلات را بزرگتر میکنه، از برخی آداب چشم پوشی کنید و زودتر برید سر زندگی.

عزیزدل منم میگم توحق داری الان تصمیم بگیری این اقا همینه فردا بخوای زندگیتو به گندبکشی و آرامش ندی ب ...

به همه اینا فکر کردم وقتی انتخابش کردم همون اول 

همیشه سعی میکنم اروم باشم اینجور موردا زیاد پیش میاد و من باهاش مهربون برخورد میکنم و صبوری میکنم

ولی گاهی واقعا شرایط برام خیلی سخت میشه و از کنترلم خارج میشه و بحث پیش میاد و اینجوری میشه

باید سعی کنم این نیفته تا وقتی شهرمون یکی بشه حداقل بهتر میشه یکم شرایط

ولی نمیدونم الان بعد این بحث و دلخوری امشب الان من باید کاری کنم؟ من برم سمتش؟ یا بحال خودش بذارم تا اون خودش بیاد؟ 

نمیدونم امشب حق با کی بوده

منی که ۲۰ روز منتظر امروز بودم و خراب شد

یا اون که تایم ازادش کمه و نمیتونه برای من وقت بذاره با توجه به فاصله؟