2777
2789

شوهرم قدش ۱۷۰هس و لاغر 

شوهر خواهرم ۱۹۰

تو جمع ها همش به اون توجه میکنن واقعا دلم میشکنه فردا هم جایی دعوتیم اونا هم هستن ولی همش ناراحتم که شوهرم را تحویل نمیگیرن

واقعا داریم به قهقرا میریم

"مرد هستم"                                                                                                                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحویل گرفتن که به قد و قیافه ربطی نداره بیشتر مربوط میشه به اخلاق شاید همسر شما ادم اروم درونگرایی هست دیگران کمتر میتونن  بهش نزدیک بشن  به مرور  دیگران میتونن بهش نزدیک بشن و اون یخ بینشون و اب کنن

😔              

شاید الکی حساس شدی رو این قضیه.خب تو آنقدر تحویلش بگیر وبهش احترام بذار تا بقیه یاد بگیرن مثلا سر سفره براش غذا بکش بشین کنارش براش میوه پوست بگیر اونوقت واکنش بقیه رو کم کم میبینی

ما دوباره سبز می شویم...

اگه مشکل از اخلاق و رفتار شوهرتون نیس .. اگر مقدور نرین و همسرتون رو درک کنین احتمالا خودشون هم متوجه این تبعیض هستن و اذیت میشن

یا میتونین دیرتر برین و زودتر برگردین و مدت زمانی هم که اونجایین خودتون حواستون به همسرتون باشه و کنارش باشین

شوهر من ۱۸۰ هست ولی کم حرفه کسی تحویلش نمیگیره 

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه

بنده ی خدا  تحویل کسی را میخوای چیکار اخه شما باشی همسرت باشه این یعنی زندگی خوب مگه چند سانت قد چی هست که احساس خجالت میکنی  برو خدا را شکر کن یه مرد بالا سرت هست دلت به همین خوش باشه خوتون خودتون را تحویل بگیرین کافی هست تو یه عمر زندگیتون تمام

فکر نکنم ربطی به قد و وزن داشته باشه  همسر منم همین قد و وزنه ولی همه جا محبوبه شاید همسرتون ...

عزیزم میشه درمورد لباس راهنمایی کنین

کت و شلوار بهتره بپوشن یا پیرهن و شلوار