2777
2789

من ت باشگاه میرفتم مربیم میگفت خیلی دوچرخه نرو رونات لاغر میشه

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه سری با دوچرخه و رژیم ۱۵ کیلو کم کردم

روزی یکساعت دوجرخه ثابت میزدم خیلی خوب لاغر شدم 

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

چقدر طول کشید؟برگشت هم داشتی؟

من تقریبا سه چهار ماهه کم کردم

خود خرم دستی دستی خودمو بعدش چاق کردم وگرنه چاق نمیشدم🤦🏼‍♀️

ی ذره چربی شکمم مونده بود میخواستم صاف بشه رفتم دکتر گفت حجم چربیت کمه برو ۱۰ کیلو اضاف کن برگرد من احمق دیوونه م رفتم مث خرس خوردم تا چاق شم بعدم افتادم فکر بچه دار شدن دیگه گفتم بعد حاملگی عمل کنم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

من تقریبا سه چهار ماهه کم کردم خود خرم دستی دستی خودمو بعدش چاق کردم وگرنه چاق نمیشدم🤦🏼‍♀️ ی ذره ...

غذاتوهم کم کردی چیابیشترمیخوردی میشه بگی ممنون

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
غذاتوهم کم کردی چیابیشترمیخوردی میشه بگی ممنون

کالری شماری میکردم با نرم افزار کرفس روزانه ۱۳۰۰ کالری مجاز بودم برای کاهش وزن بخورم من ۷۰۰ تا بیشتر نمیخوردم چای سبزم با دارچین درست میکردم میخوردم اشتهامو کم میکرد

کالری شماری میکردم با نرم افزار کرفس روزانه ۱۳۰۰ کالری مجاز بودم برای کاهش وزن بخورم من ۷۰۰ تا بیشتر ...

ممنون منم شروع کنم ببینم میشه 

ممنون منم شروع کنم ببینم میشه 

چرا که نشه😊ایشالا موفق باشی

[QUOTE=319493226]چرا که نشه😊ایشالا موفق باشی[/QU  خوب پیش میرم وسطش خسته میشم ول میکنم ولی الان بخاطرسلامتیم میخوام حتماانجام بدم مرسی عزیزم

[QUOTE=319493226]چرا که نشه😊ایشالا موفق باشی[/QU  خوب پیش میرم وسطش خسته میشم ول میکنم ولی الا ...

اگه دوچرخه ثابت و رژیم کنار هم باشه روزیم یه ساعت بزنی خیلی زود نتیجه میگیری از پیشرفتش انرژی میگیری میخوای بیشترم کم کنی

اگه دوچرخه ثابت و رژیم کنار هم باشه روزیم یه ساعت بزنی خیلی زود نتیجه میگیری از پیشرفتش انرژی میگیری ...

ازفردادوچرخه مودرمیارم حتماشروع میکنم انشاالله شماهم هرچی میخواییدخدابهتون بده 🥰🥰🌹🌹🌹