2777
2789
عنوان

به پوچی رسیدم کمک میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 35 پست

شماخیلی خیلی دیربفکرافتادین وهمه نیازهای بدن وروحتون نادیده گرفتین وبابچهاتون سرگرم شدین هم اقایون هم خانومهانیازبه محبت وعشق وعلاقه دارن شماطلاق عاطفی گرفتین به شدت وفقط دارین به خاطربچهاتون ادامه میدیدواین خیلی خطرناکه راه کارهایی هست که خودم جواب گرفتم خواستین خصوصی بگم بهتون

کاربرقدیمیم که ترکیدم اقاهستم اقاهستم 

عزیزم قشنگ درکت میکنم همسر منم بی‌شعور و بی احساسه و البته خیانت هم کرد اما از نظر اینکه احساس تنها بودن داری تو زندگیت متوجه هستم چی میگی انگار اصلا متاهل نیستی و هم زبون و همراه نداری .موضوع اینه طلاق برای شما چاره نیست چون هیچ تضمینی نیست بعدا بهتر گیرت بیاد و مهم تر وجود بچه های گلت هست پس رو خودت تمرکز کن کلاس زبان،باشگاه یا شغل پاره وقت ک بچه ها رو بذاری مهد بری انحام بدی شک نکن خیلی حالت بهتر میشه از این چرخه تکراری و شکنجه آور راحت میشی تو کار همسرتم ریز نشو فرضا ک اصلا سرش جایی گرم باشه یا نه دردی ازت دوا نمیکنه بجای تمرکز رو بی محبتی ایشون ب زندگی شخصیت تنوع بده خواهی فهمید ک روانت سبک میشه و از شدت فشار روانی خودت خیییلی کم میشه و انگیزه پیدا میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قشنگ درکت میکنم همسر منم بی‌شعور و بی احساسه و البته خیانت هم کرد اما از نظر اینکه احساس تنها ...

ممنون عزیزم  دقیقا درکم کردی  من الان فوق لیسانس طراحی سازه هستم و حتی کارشناس رسمی حرفه خودمم هستم  و واسه استاد شدن پیشنهاد کار داشتم بخاطر بچه ها نرفتم کلا زندگی بی عشق  و نمیشه تحمل کرد ته دلم داغونه  بیرون خونه میرم روزی چند تا پیشنهاد بهم میشه حتی خیلی ها خواستگاری میکنن ازم ولی شوهرم محلم نمیده این بده

ممنون عزیزم  دقیقا درکم کردی  من الان فوق لیسانس طراحی سازه هستم و حتی کارشناس رسمی حرفه خ ...

آفرین چقدر عالی. خواهش میکنم از تحصیلاتت استفاده کن بویژه ک کارشناس رسمی هم هستی .منم در نهایت شغلم بدادم رسید داشتم دیوانه میشدم اما الان زندگیم کلا تو مغزم عوض شده اینو جدی میگم ب چیزای جدید فکر میکنم اصلا وارد مرحله جدیدی شدم وقتی تصمیم گرفتم جهت توجهم رو عوض کنم.مطمینم شمام میتونی.البته ک زندگی زناشویی ایده آل نمیشه این ۱ نقص باقی میمونه  اما گاهی چاره ای نداریم بپذیریم ازون جهت ب بن بست رسیدیم و وقتی بچه ها هستن ،وقتی نمیشه همه چیزو زیرو رو کرد عوض کردن جهت توجه خیلی نجات بخشو التیام بخشه

ممنون عزیزم  دقیقا درکم کردی  من الان فوق لیسانس طراحی سازه هستم و حتی کارشناس رسمی حرفه خ ...

منم پیشنهاد زیاد دارم بیرون حتی پارسال تو محل کار همسرم منو دیده بودن فکر کرده بودن دروست دخترش هستم یکی اونجا ب همسرم گفته بود من ازین دختر خوشم میاد اگه جدی نیستی باهاش بکش کنار... ۱ دعوای حسابی درست شد ... میخوام بگم همسرم خوب میدونه پیشنهاد دارم اما درست نشد و بدترم شد ۱ مدت فعال شو توی کارت اگر هیچ جوره نشد ادامه بدین فرصت داری بیشتر فکر کنی برای تصمیم جدی و درست.برات آرزوهای خوب دارم

منم پیشنهاد زیاد دارم بیرون حتی پارسال تو محل کار همسرم منو دیده بودن فکر کرده بودن دروست دخترش هستم ...

مرسی عزیزم من به هیچ وجه دنبال طلاق نیستم  آینده بچه هام برام خیلی مهمه ولی اینقدر از درون متلاشی هستم که گاهی میگم نه به اون شور به دست آوردن نه به الان که حتی در طول روز یه نگاهم بهم نمیکنه میدونی من زندگی این شکلی رو نمیخاستم دوست داشتم همسرم رمانتیک باشه اوایل خوب بود به اندازه کافی زندگی ها سخت شده این حجم نامهربونی نسبت به هم خیلی بی رحمیه 

ممنونم ازت