2777
2789
عنوان

به پوچی رسیدم کمک میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 35 پست
واقعا مشاوره تاثیر داره؟  خیلی نا امیدم دلم برای بچه ام میسوزه

اره عزیزم، مشاورت که خوب باشه علت این مشکل رو پیدا میکنه و راهکار میده بهت

قطعا یه جا نیازشون نادیده گرفتی یا به بچه ها بیشتر از اون ت‌وجه کردی ناراحت شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها چکار کنم 

ببر پیش خودت خودت گول نزن مطمن باش داره خیانت می‌کنه مگه میشه 5سال رابطه نداشته باشه اونم مردها که همه فکرشون همش رابطه اس 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

عزیزم مگه بدون رابطه میشه . ادم معتاد باز سه ماه ی باررابطه داره شما چطور ندارین .

همین دیگه باور کن خیلی بهم برمیخوره تعریف نباشه هم خوشگلم و خوش تیپ و قد بلند و سفید  و اون سبزه و معمولی 

[QUOTE=318492915]ببر پیش خودت خودت گول نزن مطمن باش داره خیانت می‌کنه مگه میشه 5سال رابطه نداشته باشه اونم مردها که ه ...[نمیخام جدا شم  الان خیلی بهم برخورده آخه همه میگن من خیلی خوشگل و سر تر هستم  همش میگم مگه چه ایرادی دارم که اینطوری میکنه

[QUOTE=318492915]ببر پیش خودت خودت گول نزن مطمن باش داره خیانت می‌کنه مگه میشه 5سال رابطه نداشته باش ...

خب چه فایده اینطوری داری عمر خودتو تلف میکنی اونم سر گرم کارهای خودش هس

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

بنظرتون از طرف شما بی محلی ب ایشون نشده؟

دیگه هرچقدر بی محلی بشه پنج سال خیلی زیاده که یه زن و شوهر انقدر سرد باشن نسبت به هم.

کاربر آقا. زنان به پای هر مذکری نمی مانند ولی برای یک مرد چه کارها که نمی‌کنند.
هیکوقت برای جدایی دیر نیست، همیشه قبل از راه آخر راه های دیگه رو امتحان کن اولیش مشاور و بعد صحبت د ...

باورت میشه میگم عزیزم بیا راجع به خودمون و رابطمون صحبت کنیم میگه برو بابا  حوصلت ندارم یارمیره تو اتاق که بخابه 

چقدر من پا پیش بزارم

باورت میشه میگم عزیزم بیا راجع به خودمون و رابطمون صحبت کنیم میگه برو بابا  حوصلت ندارم یارمیره ...

اره عزیزم میدونم، این آقا زبان عشقش با شما فرق داره، باید زبانشون بلد باشی

برای همین گفتم به اون کانال سربزن،  کانال زوج درمانگر هست ،