2777
2789
عنوان

یه مامان همیشه نگران توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 39 پست

من برعکس شمام  یه مامان همیشه بیخیال

سخت نگیر هر بچه یه وقت یه کاری میکنه

از چیزایی که تعریف کردی مشخصه مشکلی نداره و به مرور داره آموزش میبینه

دختر منم دو ماه دیگه دو سالش میشه

حرف اصلا نمیزنه...در حد یک بخشی مثلا به مامان میگه ما

ولی همه چیو میفهمه...و روابط اجتماعی خوبی داره

اطرافیان مدام با نگرانی بم میگن حرف نمیزنه؟ ببر دکتر نمیدونم تخم کفتر بده

منم گفتم عجله ای ندارم هرچی دیرتر حرف بزنه بهتر 

از همسن هاش عقب نیست عزیزم بعضی بچه ها دی تر حرف میزنن پسر من ۱سال و ۹ماه حرف زد  الانم بزرگ ...

واکنش به اسمش کمه و اینکه همه چی رو درک نمیکنه خیلی چیزا رو متوجه نمیشه مثلاً بگم اینو بده به خاله نمیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برعکس شمام  یه مامان همیشه بیخیال سخت نگیر هر بچه یه وقت یه کاری میکنه از چیزایی که تعریف ...

واکنش به اسمش کمه و اینکه همه چی رو درک نمیکنه خیلی چیزا رو متوجه نمیشه مثلاً بگم اینو بده به خاله نمیده

من برعکس شمام  یه مامان همیشه بیخیال سخت نگیر هر بچه یه وقت یه کاری میکنه از چیزایی که تعریف ...

کاش منم بیخیال میشدم البته من شاغلم و زیاد باهاش کار نکردم و همیشه گوشی دستش و مامان خوبی نبودم تازه گوشی کلا قطع کردم و باهاش کار میکنم

واکنش به اسمش کمه و اینکه همه چی رو درک نمیکنه خیلی چیزا رو متوجه نمیشه مثلاً بگم اینو بده به خاله ن ...

واکنش به اسم ممکنه از بازیگوشی باشه حواسش به بازیه و نمیخواد جواب بده

دستورات هم گاهی ممکنه از لجبازی باشه که سن لجبازی هسن الان

پسر من دو سالشه دقیقا همینایی ک گفتی انجام میده ینی باید نگران باشم؟

آره موقع بازی بیشتر بعضی وقتا هم همون بار اول نگاه میکنه

عزیزم باور کن طبیعیه

این کارایی ک بچت بلده کاملا با سنش میخونه 

شاید ی بچه ای بیشتر از بچه منو تو بلد باشه یا یکی کمتر و مشکلی نیست 

هیچوقتم تو نت چیزی سرچ‌نکن هیچ وقتت

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
واکنش به اسمش کمه و اینکه همه چی رو درک نمیکنه خیلی چیزا رو متوجه نمیشه مثلاً بگم اینو بده به خاله ن ...

شاید نمیخواد انجام بده اگه همیشه توجه نکنه باید نگران باشی 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ممنون عزیزم بخدا دیوونه شدم بس ک سرچ کردم و خوندم 

ن این کار اشتباه محضه، 99 درصد مامانا اینطورین ، میزنن نت و دنیا رو سرشون اوار میشه

بعد گذشت ی مدت تازه میفهمن چ اشتباهی کردن

تو گوشی و تی وی رو نذار زیاد ببینه درست میشه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤