2777
2789

با یه پسری اشنا شدم ۵ ماهه

۱ ماهه حالا رفتیم تو رابطه ، یکم بازیگوشه ولی در کل پسر خوبیه و همدیگه رو دوست داریم

شهرمونم دوره از هم ، هنوز نیومده ببینمش قراره بیاد

مشکل اینه از اول گفت نه قصد ازدواج داره نه شرایطشو

یه مقدار تو بلاتکلیفی گیر میکنه و معمولا سخت تصمیم میگیره ولی باهاش حرف میزنم فرار میکنه از موضوع 

بنظرتون چیکار کنم؟ دوسش دارم ولی نمیدونم تا کی باید منتظر بمونم و اصلا تهش چی میشه 

اما اون فعلا فقط نظرش دوستیه

فقط نگین کات کن سخته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان کات کنی راحت تره تا چند وقت دیگه

نمیخوام کات کنم اخه

دوسش دارم واقعا

ممکنه نظرش عوض شه؟

نمیدونم چیکار کنم

خواستم باهاش حرف بزنم گفت الان زمان صحبت در موردش نیست

کات نکن بمون توی رابطه ای که بلاتکلیفی.. فردا هم ازت عکس و فیلم میخوادکلی هم تهدید میکنه.. بعدم ازت درخواست رابطه داره.. همیشه اینطور بوده و هست.. بهتره احساسی تصمیم نگیری. با ادمی  که نمیدونی قصدش چیه تو رابطه نرو.. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
نمیخوام کات کنم اخه دوسش دارم واقعا ممکنه نظرش عوض شه؟ نمیدونم چیکار کنم خواستم باهاش حرف بزنم گ ...

از الان انقدر واضح گفته ازدواج نه وقتتو تو این رابطه هدر نده

هر چی بگذره وابسته تر میشی بعد اونم که میگه من که از اول فقط گفتم دوستی واسه خودت کات کردن سخت میشه

از الان انقدر واضح گفته ازدواج نه وقتتو تو این رابطه هدر نده هر چی بگذره وابسته تر میشی بعد او ...

خواستم تایم بدم بهش چون شرایطش ک اوکی نیس واقعا

ولی میگقت من ۳۵ سالگی شاید ازدواح کنم

الان ۲۴ سالمونه

یا متاهله  یا میخواد ازت سواستفاده کنه آنقدر خام نباش

میگفت اصلا ب ازدواج فکرم نکردم تا حالا

پول ندارم‌ 

شاید ۱۰ سال دیگه بخوام ازدواج کنم 

با هم پیش بریم ببینیم چی میشه اینجوری

ادم سو استفاده نیس واقعا  فقط از ازدواج فراریه

حالا ببین کی گفتم ۲ ماه دیگه میگه بیا بینمون یه صیقه ای بخونیم که بهم نزدیک تر شیم اگه دستمون بهم خورد گناه نکنیم هفته بعدم میگه خب ما که محرمیم چه اشکالی داره با هم باشیم ما که اخرش مال همیم سال بعدم بلاکی

عزیزم چرا خودتو سرکار میذاری اخه

دوستی ای که هنوز طرف رو ندیدی چه دوست داشتنی که نمیشه کات کنی

چرا یه رابطه واقعی رو تجربه نمیکنی!؟ با کسی باش که تو یه شهر باشین و دائم بتونین اوقات فراغتتون رو باهم بگذرونین.اگه هم هدفت ازدواج باشه لااقل بتونی بشناسیش

رابطه ای که فقط چت باشه یا نهایت نزدیکیش ویدئو کال فایده ش چیه!؟

یا متاهله  یا میخواد ازت سواستفاده کنه آنقدر خام نباش

منم میخواستم بگم گفتم الان به دوستانی که رابطه لانگ دارن برمیخوره

دقیقا یا متاهله یا کسی رو داره اینجوریم سرگرمه

درست یا غلط اعتقاد دارم دختر یا پسری که تو شهر خودش نتونه با کسی باشه و با چت و تماس بخواد رابطه داشته باشه به ایرادی داره

(البته بحث اون دوستانی که با رابطه دوستی مخالفن جداس)