2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تخمک گذاری ک ما دقیق نمیدونیم‌کیه احتمالاته همش 

از روز ۱۰ باید اقدام داشته باشی یک روز در میون تا روز ۲۴ شاید در ماه دوتا تخمک ازاد کردی 

که یکیش نگرفته دومیش بگیره 

اصلا اکتفا نکن به یک روز

خدایا دستمو بگیر….🖤
دکتر گفت ت رو تخمک گذاری احتمالش خیلیییی بیشتره بقیه روزا هم شاید بشه 

اخه من موندم فقط میگن چند روز تخمک گذاری  احتمالش پس چطور بقیه روزا ک تخمک نیسترچطوری باور بشه؟؟؟؟

خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊

عزیزم سیکل ۳۱روزه برای اقدام از روز ده پریودی تا ۲۱ پریودی اقدام کن  قبل و بعدش بی تاثیره  ...

پس چرا بعضیا میگن بقیه روزا کمتره اونوقت ک تخمک نیست؟؟؟

من ۱۲ ب ۱۲ میشم ،میشه ۳۱ روزه دوست عزیز؟

عزیزم تخمک گذاری ک ما دقیق نمیدونیم‌کیه احتمالاته همش  از روز ۱۰ باید اقدام داشته باشی یک روز ...

دهنمون صاف شد از بس تو اقدامیم نشده ، خدا کنه این ماه باردار بشم

پس چرا بعضیا میگن بقیه روزا کمتره اونوقت ک تخمک نیست؟؟؟ من ۱۲ ب ۱۲ میشم ،میشه ۳۱ روزه دوست عزیز؟

سی روزه عزیزم 

برای اقدام بخوای فقط زمان تخمک گذاری اقدام کنی تا ده سال دیگه باردار نمیشی که مگه اینکه همش بری سونو ببینی دقیقا کی تخمکت آزاد میشه 

باید از روز ده تا ۲۰ پری اقدام کنی تا زودتر بگیره یک روز درمیون نه هر شب 

حسبی الله ❤
دهنمون صاف شد از بس تو اقدامیم نشده ، خدا کنه این ماه باردار بشم

منم ۱۰ ماهه تو اقدامم...هرماه پری میشم و دووووباره 

امروز موعدمه....امید دارم که باردارم 

چند وقته اقدامی شما؟؟؟ چن سالتونه 

سی روزه عزیزم  برای اقدام بخوای فقط زمان تخمک گذاری اقدام کنی تا ده سال دیگه باردار نمیشی که م ...

مرسی گلم، یعنی روز خود پریودی حساب نمیشه دوست عزیز؟

منم ۱۰ ماهه تو اقدامم...هرماه پری میشم و دووووباره  امروز موعدمه....امید دارم که باردارم  ...

من ۶ماهه اقدامم. ۳۸ سال. ازدواج دومه اولی بجه دار نمیشد.😪😪😪خسته شدم

پس چرا بعضیا میگن بقیه روزا کمتره اونوقت ک تخمک نیست؟؟؟ من ۱۲ ب ۱۲ میشم ،میشه ۳۱ روزه دوست عزیز؟

نه ۳۰ روزه اس سیکلت عزیزم 

کمتر هست احتمال ولی خب بازم احتماله دیگه همون یک درصدم احتمال داشته باشه

بازم کلیه

خدایا دستمو بگیر….🖤
منم ۱۰ ماهه تو اقدامم...هرماه پری میشم و دووووباره  امروز موعدمه....امید دارم که باردارم  ...

امیدوارم باردار باشیم این ماه جفتمون، خدا کنه بیای بگی بارداری عزیزم