2777
2789
عنوان

پیش از بارداری💚

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 28 پست
منم ۱۰ ماهه تو اقدامم...هرماه پری میشم و دووووباره  امروز موعدمه....امید دارم که باردارم  ...

وای منم دیروز موعودم بود پریود نشدم علائمت چیاس؟ 

من ک ترشح دارم یه عالمه

خدایا دستمو بگیر….🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچی  فقط سینه هام درد میکنن اگه باردار بودی بیبی چک زدی منو تگگگگ کن حتماااا

حتما جیگر بی بی چک نمیزنم تا شنبه نشدم میرم ازمایش 

دوتا نوار از صب گذاشتم ترشحححح یه عالمه دارم همین ایشالا شمام باردار بودی منو تگ کن ایشالا هستی مشکلی چیزی نداری؟ من تنبلی دارم ولی قرص خوردم باید سر موعودم میشدم اگه باردار نبودم قرص برای باردار شدن خوردم متفورمین

خدایا دستمو بگیر….🖤
الهی عزیزم دکتر رفتی؟؟؟ تنبلی و اینا داری؟؟؟ شوهرت بره آزمایش اسپرم بده شاید هم رحمت سرده...گرمیجا ...

هیچ مشکلی نداریم جفتمونم اره تحت نظریم، گرمیجات. ارده، خرما . عسل دارچین... یکم مغز خدا باید بهمون بده

خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊

وای منم دیروز موعودم بود پریود نشدم علائمت چیاس؟  من ک ترشح دارم یه عالمه

من ۱۲ موعدمه سبنهام سفت شدن. یوقتا تخمک چپم تیر میکشه البته فک کنم واسه قرص اووابوسته. و چند بارم ترشح کشدار داشتم ۱۹ سیکلم . شما چند وقت اقدامی؟

وای منم دیروز موعودم بود پریود نشدم علائمت چیاس؟  من ک ترشح دارم یه عالمه

شما پریودت منظمه؟

ان شاء الله ک بارداری و خبرشو بهمون بدین اینجت خوشحال شیم

پریودم با قرصی که خوردم باید منتظم باشه   ولی خب نشدم فداتشم حتما

من دوماه پیش وسط سیکلم لکه بینی داشتم پری خفیف. دکتر بهم دوفامد داد. گفت سیکلت منظم شه بعد ولی اقدامم داشته باش الان تنظبم شدم اما. بشما چی داده؟۳تا قزص دومافدم مونده  احتمال باردارب هست بنظرت با این قرص.

من دوماه پیش وسط سیکلم لکه بینی داشتم پری خفیف. دکتر بهم دوفامد داد. گفت سیکلت منظم شه بعد ولی اقدام ...

اره با این قرص خیلیا باردار شدن 

دوفامدو قطع کنی اون دوتا رو بخوری احتمال داره پریود شیا 

خدایا دستمو بگیر….🖤
اره با این قرص خیلیا باردار شدن  دوفامدو قطع کنی اون دوتا رو بخوری احتمال داره پریود شیا ...

من فقط قرص دوفامد میخورم کدوم دوتا رو بخورم؟