2777
2789

دوستای نی نی سایتی، شماها که انقدر ماهید و دعاهاتون میگیره، بدون چشم داشت دعا میکنید و خدا آمین میزنه پاش

برام دعا میکنید بچه ام برام بمونه و قلبش تشکیل بشه

لکه بینی دارم و نگرانم

انشالله برم دکتر و چیزی نباشه

بعدسالها خدا بهم معجزه اشو داده ؛ دعاکنید خودشم حافظش باشه و نگهش داره

نگرانم بدجور 🥺🥺

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

برای تشکیل قلب جنین به زیاد بخور خیلی خوبه الانم فصلش هست 

انشاالله حاجت روا باشی 

شما هم بارداری دعات گیراست، لطفاً برای شفای دخترم و عاقبت بخیریش و همچنین خوب شدن زندگیم دعا کن ممنون میشم 

فردا میرم قم برات تو حرم و اگر رفتم جمکران دعا می کنم تو هم برام دعا کن خانم حاجتمو بده خیلی گرفتارم

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

@زینت۵۷

@afsoon75 @مهرو_جان‍ 

@سوپ_ورمیشل‍  @sattar_448  

@torkgiiz  

مرسی دوستای گلم

انشالله همتون شاد و سلامت و دل شاد باشید 🥰

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

فردا میرم قم برات تو حرم و اگر رفتم جمکران دعا می کنم تو هم برام دعا کن خانم حاجتمو بده خیلی گرفتارم

مرسی🥹خیلی دعام کن

بعد مدتها دارمش فقط بمونه برام سلامت

انشالله گره از مشکلاتت با دست خانم فاطمه زهرا باز بشه و حاجت روا باشی 

انشالله صحیح و سالم بغل بگیرید برای منم دعا کن ازمایشم مثبت شه

الهی خدا توی دلت یه نی نی سالم بزاره

تگت کردم نشد متاسفانه 🥰خدا بهت ببخشه ❤️

مرسی🥹خیلی دعام کن بعد مدتها دارمش فقط بمونه برام سلامت انشالله گره از مشکلاتت با دست خانم فاطمه ز ...

ان شاء الله خود حضرت زهرا نگهدارش باشه 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

ای جانم زیارتت قبول باشی حاجت روا شی..‌میشه رفتی منم دعا کنی باردار بشم منم چندساله منتظر دومی هستم ۳۸ سالمه دعام میکنی🥺اسمم سمانه شاید با زبون شماها خدا حاجت منم بده..خواهرانه دعام کن🥺❤

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سلام خانما یه تولیدی لباس  براتون آوردم که به قیمت فاکتور میده

https://rubika.ir/pooshakzananehporsant

اینم شمارش۰۹۱۶۵۰۱۹۱۳۴

فروششون آنلاینه و ارسالشون رایگان   

خودمم مشتری ثابتشونم انقدر جنساش خوبه و کارشون منظم که دوست دارم به همه بگم از اینجا بخرید و لذت ببرید

و حتی به روستاها هم ارسال رایگان دارن

اینم هدیه من به شما ،موفق باشید

ای جانم زیارتت قبول باشی حاجت روا شی..‌میشه رفتی منم دعا کنی باردار بشم منم چندساله منتظر دومی هستم ...

سلام عزیزم پیامتو الان دیدم ولی خودمم شرایطم و سن مثل شماست برای کسانی که همچین مشکلی دارن هم دعا کردم