2777
2789
عنوان

شرکــــــت نفیـــــــــس؟؟؟؟؟؟؟ 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 22 پست

آها الان متوجه شدم. یبارم یکی هی ب من پیله بیا آرایشگاه ما تخفیف زدیم و اینکه چون شما مشتری مایی رنگ مو رایگان از طرف ما هدیه بتو. بعدش چقدر حرف زد و رومخم رفت منم ساده گفت رنگ و همه چی ب دلخواهت بعدی ک رنگ زده میگه بفرما برو اونجا حساب کن!!!!میگم گفتین رایگانه میگه ن ما فقط هزینه مواد وحوله و اینا ازت میگیریم حالا هزینه رنگ و موادش هم ۳برابر قیمت بازار.میگم چرا از اول نمیگین شاید آدم یقرون پول همراش نباشه؟!!!واقعا رومخن بعضیا

وای شما هم از این فامیلا دارین ما کم کم داشتیم اسباب کشی میکردیم از دستشون بعد یه مدت زنگو قطع کرد ...

😂😂😂😂😂😂 نمیدونم کی میخان این کار تخمیو تموم کنن انقد گیرندن مردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی. فک کنم جنساشون می مونه رودستشون بخدا ی میز پرپیمون خرید کرده بود همش مونده بودا اخه کی میخره

بعد جنساشون گرون الکی 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
منم خریدم ولی ازاین بدم اومد ک ادمو خر فرض میکنن ب بهونه پاکسازی رایگان کشوندخونش 

عب نداره تجربه شد دیگه

من حواهرم یه مدت رفت تو شرکت بادران

اونم تقریبا مثل نفیسه 

به من گفت بیا گفتم والا من حوصله ی اینکارا رو ندارم

اونم شستشوی مغزی شده بود

رفته بود به لیدرش گفته بود خواهرم قبول نکرده اونم گفته بود وااا چرااا یعنی بهت اعتماد نداره  

بهش گفتم میگفتی به من اعتماد داره ولی به زر زرای شما اعتماد نداره

دقیقا ی اسپری مو بعد حمام صدوهفتاد  خب میری پول میدی ی مارک شناخته شده میخری

من فقط جنسای دارخونه ای 

یه ضد آفتاب ازشون گرفتم دیدم جنس اشغال چه کلاهی سرم رفته 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲