2777
2789
عنوان

اعتقاد قلبی به خدا دارین؟

801 بازدید | 22 پست

میشه بهم‌کمک کنین؟

من‌آدم مذهبی یا معتقدی نبودم و نیستم در کل ،ولی همیشه به خدا و معجزه هاش خیلی باور داشتم به اینکه در نهایت دست منو میگیره و قلبا به خدا و مهربونی هاش خیلی اعتقاد داشتم بعد از ازدواجم متوجه شدم رحمم دوشاخه کامله کامله اونم از بدترین نوع که میگن کلا سه درصد تو ایران ممکنه یه همچین رحمی داشته باشن  همسرم عاشق بچه بارداری اول ناخواسته و با جلوگیری اتفاق افتاد با جون و دل قبولش کردم ولی خیلی زود از دستش دادم و سقط شد بارداری دومم جنینم ایست قلبی کرد ک مجبور به کورتاژ شدم حقیقتا بعد از این اتفاق ها حس میکنم اون باور و اعتقاد قلبیمو از دست دادم ،نمی‌فهمم چرا خدا برام اینطور رقم زد چیکار کنم ؟این حسو دوست ندارم میخوام مثل گذشته به خدای خودم باور داشته باشم که یه روز با تمام مسائل مشکلم حل میشه ولی خیلی نا امیدم خیلی سر کورتاژ اذیت شدم دکترا بخاطر نوع رحمم حتی نمیدونستن چطور کورتاژ کنن،میشه واسم دعا کنین آرامش بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ی ما وقتی به بن بست میخوریم، ته ته وجود مون به این پی می‌بریم که خیلی ضعیفیم و به یکی غیر از خودمون نیازمندیم 

هیچ کس نمیتونه اینو انکار کنه 

نماز بخون، نماز اول وقت، چاره ی کارت همینه 

هر اتفاقی هم برات بیوفته از حکمت و تدبیر خدا خارج نیست 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

اعتقاد قلبی یعنی تو مشکلات زندگی از خدا دلگیر نشی بگی چرامنو انتخاب کرده واسه این سختی 

بگی خدایا می‌دونم حواست بهم هست و همه چی به خواسته ی توی که اوکی میشه 

شدیدا اعتقاد به خدای خودم دارم 🤍

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

خدایی که بهش معتقد نبودی و نیستی؟ از آمون آرامش بخواه ، 🤦 ، والا تا به کسی اعتماد و اعتقاد نداشته باشی چه جوری آرامش طلب میکنی؟ همه چی دست خداست ، هم درد و هم درمان .

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

من با قسمت اول حرفت کاملا موافقم.من عاشق خدا هستم.همیشه منبع ارامشمه.همیشه حتی تو لحظه ی اخر دستامو میگیره.شرایژی که داری نباید اعتقادتو نشونه بره.اصلا ادم مذهبی ای نیستم فقط قلبا خدارو دوس دارم.آیا حضرت یوسف ۸سال تو زندون بود باید میگفت خدا رهاش کرده؟درصورتیکه بهترین آدما رو همونجا برای خدمت به خودش تربیت کرد

ان شااله خدا شفات بده عزیزم

اعتقادی ندارم 

زندگی خوبی داشتم همیشه و دارم.

اما هیچوقت اعتقادی نداشتم.

اما حرفای شما هم عجیبه.. اگر قبلاً اعتقاد داشتی ،با چند تا اتفاق نباید باورهاتو از دست بدی.. پس حتما از پایه سست بوده باورت..

زندگی خوب و بد داره.. نه بدی هاشو از آدم ها و ماورا میبینم.. نه خوبی هاشو.. هرچی هست و نیست، خودمون رقم زدیم.‌ چیزهایی هم که به دست خودمون رقم نخورده، چرخه طبیعته...

اگر قبلاً حس خوبی به باورهات داشتی و الان دلتنگ اون زمان هستی.. سعی کن پای باورهات بایستی حتی اگر هیچ وقت اتفاق خوشی برات رقم نخورد،فورا از باورهات طلبکار نباشی...

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته
خدایی که بهش معتقد نبودی و نیستی؟ از آمون آرامش بخواه ، 🤦 ، والا تا به کسی اعتماد و اعتقاد نداشته ب ...

عزیزم من کفر نگفتم ، نگفتم به خدا اعتقاد ندارم،گفتم قبلا این حسم قوی تر بود با چالش هایی رو به رو شدم که این حس ضعیف تر شد حتی تاپیک گذاشتم که بقیه بهم کمک کنن،همیشه اعتقاد داشتن به نماز و روزه و حجاب نیست،معتقد بودن به نظر من یعنی دل کسی رو نشکنی،حق کسی رو نخوری،به کسی بدی نکنی و...

عزیزم من کفر نگفتم ، نگفتم به خدا اعتقاد ندارم،گفتم قبلا این حسم قوی تر بود با چالش هایی رو به رو شد ...

اتفاقا ، اعتقاد یعنی ، حجاب و نماز و روزه ، وقتی واجب هاشو انجام ندید ، پس چی ، خدایا من دلم پاکه امروز مورچه ها رو نکشتم اما نماز نمیخونم خسته میشم.... مثل اون زنه لب ساحل ، خانم چرا لخت اومدی بیرون ، گفت خفه شو من دارم قرآن میخونم ، 🤦🤦🤦 واجبات رو گذاشتید هر چی مستحب و ... برداشتید ، خدا اینقدر بزرگه که حرفای ما حکم شوخی رو داره،

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
اعتقادی ندارم  زندگی خوبی داشتم همیشه و دارم. اما هیچوقت اعتقادی نداشتم. اما حرفای شما هم عج ...

ممنونم از نظرت ولی

اعتقادم سست نبود ،چالش هایی که باهاش رو به رو شدم سنگین بود یه دختر نونزده ساله بودم که واسه یه مشکل کوچیک رفتم سونوگرافی و بهم چیزی گفتن که تا حالا اسمش هم به گوشم نخورده بود ،اومدم سرچ کردم دیدم چیزی نیست خب نهایتا عمل میکنم حل میشه رفتم دکتر با آزمایشات مختلف گفتن اصلا این هیچ نوع عملی نداره باید باردار بشی یا میمونه یا نه حالا بارداری با هزار سختی اتفاق میوفته ولی به اونجایی نمیرسه که ببینم اصلا رحمم میتونه تحمل کنه یا نه به هزار و یک دلیل دیگه قبل اینکه به اونجاها برسه از دست نیره باز میری پیگیر میشی میبینی نه مشکلات دیگه ای هم هست ...اینا باعث شد حسم ضعیف بشه امیدوارم مثل سابق بشه