2777
2789
عنوان

حنا برای تقویت مو خوبه؟

298 بازدید | 3 پست

من موهام خیلی ضعیف و کم پشت شده میخوام برای تقویت حنا بزارم.حنارو باید از کجا بگیرم؟چه مدل حنا بگیرم؟من رنگ موهام روشنه بوره اگ حنا رو بزنم رنگش تغییر میکنه تیره تر میشه؟

عزیزم من هیر تراپیست هستم تا اونجا که هم علمی و هم عملی دوره دیدم و کار کردم حنا ph قلیایی داره. موی اسیب دیده و خشک  هم ph قلیایی شده . مثلا از ریشه تا ۶سانت به پایین مو اسیدیه که سالم میبینید اما از ۶سانت به پایین تا نوک مو قلیایی شده و دچار اسیب و خشکی و وزی و موخوره

شما وقتی حنا و رنگ حنا رو روی این موی خشک میزارید بسیار اسیب زننده هست . و بدتر میکنه . در واقع حنا فقط برای کنترل چربی روی پوست سر و قسمت اسکالپ سر هست . نه برای تقویت مو و خشکی و این مسایل

سعی کردم با دلیل علمی و ساده خدمتتون بگم .🌹

Samira_hair_academy@
عزیزم من هیر تراپیست هستم تا اونجا که هم علمی و هم عملی دوره دیدم و کار کردم حنا ph قلیایی داره. موی ...

به نظرم بهتره ریشه ای درمان کنید اگر ریزش از کف سر دارید حتما پزشک متخصص برید و ازمایش بدین .معمولا یا کمبو ویتامین هست یا بهم خوردن هورمون مثل تیرویید و .. 

اگر خشکی و وزی و موخوره ساقه رو دارید بهتره آبرسانی و احیا کنید چون کورتکس مو اسیب دیده و تنها مواد و پروتیین ریز مولکول میتونه این حجم از خشکی رو درمان کنه.و بعد از کار احیا موارد دیگه مثل ماسک مو که درشت مولکول هستن تازه تاثیرشو میزاره 

Samira_hair_academy@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.