2777
2789

الان ۳۴ روز و ۶ روزمه وقتی سرپام یا راه میرم دهانه واژنم خیسه میشه بعد گاهی ب لباس زیرمم میرسه گاهی هم نه بعضی وقتا هم سفیده بعضی وقتاهم هم نه هیچ رنگی نداره مثه آبه 

بعد امروزم دقت کردم یکم راه میرم یا تکون بخورم دهانه واژنم یکم خیس میشه 

بیشترم انگار وقتی ادرار داشته باشم این طور میشه این مربوط ب کیسه ابه؟

البته حرکات بچه هم اوکیه....

خلاصه چیزی میدونید لطفا بهم بگید ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه نوار بذار اگر بعد یک ساعت خیس خیس شد یعنی کیسه آبت پاره شده برو بیمارستان ولی اگر کم خیس شد و اینا احتمالا نشتی داره که خودش ترمیم میشه فقط اب زیاد بخور

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اینا که گفتی طبیعیه 

منم همینطور

تجربه نشتی کیسه اب داشتم صبح پاشدم زیرم ی کف دست خیس بود صبحانه خوردم از ثندلی که پاشدم چند قطره اب شره کرد تا مچ پام

رفتم بیمارستان کیسه اب بود

این ترشحاتی که مثال زدی الان دارم و با کیسه اب خیلی متفاوته کیسه اب رقیقه کاملا مثل اب

با این خال اگه باز خیلی نگرانی با دکترت درمیون بذار

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

گذاشتم اون خیس نمیشه اصن

پس ترشحات طبیعی خودته مشکلی نیست نترس اینا رو تو کلاسای بارداری یاد دادن به ما 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
در حالت خوابیده یا نشسته یا اینکه پاشم وایسم؟

تو حالت ایستاده ،قشنگ چند تا محکم سرفه کن چند دقیقه صبر کن بعد رو پد رو نگاه کن اگر خیس شده بود احتمالا کیسه آبه اگر چیزی نبود یا یکم ترشح رو سطحش بود طبیعیه مال واژنته 

نگران نباش من هم از این توهم ها زیاد میزدم 

کلا ماه آخر ترشحات خیلی رقیق و زیاد میشه

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑