2777
2789
عنوان

میشه ؟!

111 بازدید | 14 پست

ی مشکلی گریبانمو گرفته. لطفا با دلایه پاکتون واسم دعا کنید هرکی ب نحو خودش.اگه ذکر یا دعایی میشناسین ک حاجت میده اونم بهم بگین 

انشالله ک قبل از هرچیززی خودتون حاجت روا باشین و خدا امیدتونو ناامید نکنه . کاش وقتی دست بلند میکنین ب سمتش دستتونو خالی پایین نیارین:(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشین اومدم اینجا ولی اگ میشه بهم بگد من کی باردار میشم؟؟ احتنال کدوم ماه بیشتره.سقط تکرار میشه؟

سلام خواهش میکنم . 

تحت درمان خاصی هستین بنظرم . 

نینی بنظرم متولد تیره . سال دیگست

سلام خواهش میکنم .  تحت درمان خاصی هستین بنظرم .  نینی بنظرم متولد تیره . سال دیگست

تازه سقط داشتم.فعلا لزمایش دادم جوابش بیاد میخام برم تحت نظر دکتر.گفتم جواب ازنایش بیاد بعد برم.. یعنی تیر ماه بدنیا میاد؟ 

تازه سقط داشتم.فعلا لزمایش دادم جوابش بیاد میخام برم تحت نظر دکتر.گفتم جواب ازنایش بیاد بعد برم.. یع ...

ب دلم افتاد ایشالله حتی زودتر 😍

ایشالله خدا تو بغلت ی نینیه صحیح و سالم بزاره با عشق بزرگش کنین❤

اها.اخه گفتید متولد تیرماه هست

ن منظورم تیر سال ۴۰۴ بود . 

ولی خدارو چ دیدی من کیم ک بگم و بشه 

ایشالله خدا هرچی زودتر دامنتو سبز کنه 

خودم عاشقه بچه هام میدونم چقدر مناظر مادرشدنی❤

ن منظورم تیر سال ۴۰۴ بود .  ولی خدارو چ دیدی من کیم ک بگم و بشه  ایشالله خدا هرچی زودتر ...

تیر دوسال دیگه؟؟؟؟ خدا نکنه.کاش خدا زودتر بهم نگاه کنه. هیلی دوره. البته اگ این سقط نمیشد تیر سال دیگه بدنیا میومد

تیر دوسال دیگه؟؟؟؟ خدا نکنه.کاش خدا زودتر بهم نگاه کنه. هیلی دوره. البته اگ این سقط نمیشد تیر سال دی ...

ععع ☹😕الهییی 

ایشالله خدا زود دامنتو سبز کنه عزیز دلم