2777
2789
عنوان

درمان تنبلی تخمدان

161 بازدید | 21 پست

من خسته شدم دیگه یه دکتر خوب که تجربه دارید توروخدا دلسوزانه معرفی کنید ۴ ساله از هیچ دکتری نتیجه نمیگیرم دیگه کلا بدون دارو پریود نمیشم با داروهم بصورت لکه بینی پریود میشم بدنم مقاوم شده یه دکتر بگید خوبم کنه خیلی دل شکسته ام .تهرانم

یه روزی منم مامان میشم🥺

من بعد از دوماه اصلاح سبک و رژیم سالم خوری باردار شدم😁🤩خیلی عالیه 

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادم رفت بگم ۲۷ سالمه سنی ندارم نکنه یائسه بشم چون بدون دارو اصلا پریود نمیشم

نه بابا این حرفها چیه عزیزم 

یائسه نمیشی زوده گلم رفت سن 50 به بعد 

همسایه مون اینجوری بود الان سه تا بچه داره 

من بعد از دوماه اصلاح سبک و رژیم سالم خوری باردار شدم😁🤩خیلی عالیه 

اصلاح سبک تاجیک؟ سخته خواب و بیداری و نداشتن استرس ... من ده روز انجام دادم نشدم ولی کردم 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

نه اصلا از روش تاجیک استفاده نکردم

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

من رژیم سالم خوری گرفتم اول ،،یعنی اینکه کلا چیپس و پفک و تنقلات این مدلی رو حذف کردم و کنسرو ها رو حذف کردم بخاطر مواد نگه دارنده ،بعدش فعالیتم رو زیاد کردم روزی یک ساعت پیاده روی داشتم ،

برای اصلاح سبک هم ساعت خواب رو تنظیم کردم شب قبل ۱۲میخوابیدم صبح قبل ۸بیدار میشدم . و این دوماه رو هروز مویز و گردو و بادام می‌خوردم .و اینکه کلا به بارداری فکر نمی‌کردم و خودمو مشغول کرده بودم 

با همین کارا بعد از پنج سال باردار شدم 

(رژیم سالم خوری خیییلی خیلییی تأثیر داره)

روشتو بگو عزیزم

گفتم عزیزم