2777
2789
یعنی چجوری ویروس جنسی

خب جواب که ندادی گلم ینی با چندنفر رابطه داشتی یکی از اون افراد یا همشون مبتلا به ویروس بودن و بهت منقل کردن از راه جنسی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو دکتر اگر شریک جنسی داری قطعا ازون گرفتی یا به اون انتقال دادی

فقط پزشک میتونه تشخیص قاطع بده راجع ب اینکه زگیلن یا نه

ممکنه اسکین تگ باشه

با درمان بموقع جلو پیشرفتشو بگیر

حتما برو دکتر اگر شریک جنسی داری قطعا ازون گرفتی یا به اون انتقال دادی فقط پزشک میتونه تشخیص قاطع ب ...

اگر زگیل باشه  خطرناکه؟

تقریبا از اخرین رابطم ۶ ماه میگذره ممکنه مربوط به اون باشه، 

حتی اگر مال خیلی وقت پیش باشه؟

بله

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ی سری دونه های ریز که تیره رنگه

درد و چیزی هم داره ؟ سوزش و التهاب ؟

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

یکم دردناکه

باید درمان بشه چون بخوای رابطه داشته باشی ممکنه بدتر بشن و اینکه ب اون بدبخت هم سرایت میکنه. ک.د.م استفاده کن تا موقعی ک درمون نشدی. 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

من تقریبا یک سال پیش تجربه یک تجاوز داشتم و بعدش هم که جدا شدم دیگه هیچ رابطه ای نداشتم جز ی بار&nbs ...

دوس داشتی درخواست بده بهم بگو چطور تجاوزی بوده 

اگر زگیل باشه  خطرناکه؟ تقریبا از اخرین رابطم ۶ ماه میگذره ممکنه مربوط به اون باشه،

زگیل اره خیلی خطرناکه دور از جون سرطان بوجود میاره

حتی زمینه ابتلا ب ایدز رو هم پیش میاره

حتما حتما برو دکتر ما هیچکدوم نمیدونیم اون ضایعات چین

اره شما بگو ده سال پیش اخرین رابطت بوده ویروس وارد بدنت شده