2777
2789
عنوان

کشیدن دندون عقل

219 بازدید | 34 پست

سلام خانمهای عزیز  کسی به تازگی دندون عقلشو کشیده ؟؟هزینش چنده؟؟درد داره 😬😬😬🤕🤕

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقت گرفتم برای هفته بعد با بیمه تامین اجتماعی ۱۵۰۰ میشه ترسم نداره

من‌کلا از دندون پزشکی میترسم‌اسمش‌میاد استرس میگیرم😪😪

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
وای همین الان تاپیک زدم براش رفتم مطب عکس دندونمو نبردم دکتر نگاه کرد گفت خیلی تهه غروب بیا ببینم می ...

از من ی تیکش شکسته داره خورد میشه گفتم تا سرش نشکسته برم بکشمش ک ب جراحی نرسه 

من دندون عقلام کاملا بیرون زده 

وای همین الان تاپیک زدم براش رفتم مطب عکس دندونمو نبردم دکتر نگاه کرد گفت خیلی تهه غروب بیا ببینم می ...

چند گفت میکشه هزینش هم ی طرف 😬😬

بچه ها کلا فقط ریشه دندونم مونده میشه نکشم خیلی میترسم در حدی که الان اومدم خونه ببخشید لک دیدم  ...

درد داره؟؟از من درد میکنه برای همین میخوام بکشم