2777
2789
عنوان

بی خوابی،کیا سرترالین میخورن؟

808 بازدید | 6 پست

من چند روز بود استرس و اضطراب داشتم بخاطر شوکی که اخیرا تو زندگیم ایجاد شد

کلا آدمیم دیر خوابم میبره و فکر زیاد میاد توشرم ولی میخوابم به هر حال،بعد از ظهرم خواب شبم کم بوده باشه باز میخوابم 

گفتم سرترالین ۵۰ بخورم صبح نصف شب نصف شاید فکر و خیالم و کم کنه استرسم و کم کنه بتونم راحت بخوابم

دیروز روز دوم بوده خوردم 

دیشب نصف

تا الان خوابم نبرده!

از دیروز صبح ساعت ۷ بیدارم!

قرص جلوگیری هم میخورم

نمیدونم چه غلطی کنم

🌸🌸

من یه دوره ای خوردم فایده که نداشت ولی خودتو از قرص بکش بیرون .من روزی چند تا قرص اعصاب میخورم دوروزه یکیشون ندارم بخورم وقتی چشمم رو حرکت میدم توی سرم صدای گاز دادن موتور میاد.تورو خدا اشتباه منو نکن .کاری که اول اضطراب میکردم و میرفتم پیش روانشناس.الان بعد این همه فرو رفتن .باید برم روانشناس تا ببینم خوبه یانه .توی آرامشم تاثیر داره یانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دوره ای خوردم فایده که نداشت ولی خودتو از قرص بکش بیرون .من روزی چند تا قرص اعصاب میخورم دوروز ...

مرسی

منم تو فکرمه برم دکتر 

گفتم این قرص عوارضش کمه شاید به کمتر شدن فکر و خیالاتم کمم کنه

🌸🌸

مرسی منم تو فکرمه برم دکتر  گفتم این قرص عوارضش کمه شاید به کمتر شدن فکر و خیالاتم کمم کنه

خانمی بهم کمک کن بگو چیکار کردی ی هفتست اسنترا میخورم خوابو حرومم کرده یعنی کلا کم خواب بودماا ولی الان بی خواب شدم دکترم کنارش بهم ترانکوپین داد اونم منگم میکنه 

شما واسه اضطرابت ازش نتیجه گرفتی

خانمی بهم کمک کن بگو چیکار کردی ی هفتست اسنترا میخورم خوابو حرومم کرده یعنی کلا کم خواب بودماا ولی ا ...

من چون سر خود شروع کرده بودم قطعش کردم و خوابم دوباره مثل قبل شد

اگر به چیزی فکر نکنم خوابم میبره

شما اگر دکترت داده مصرف کن

۲ هفته ی اول این مدلیه بعدش اوکی میشی

چون یه هفته تحمل کردی میگم صبر داشته باش

🌸🌸

من چون سر خود شروع کرده بودم قطعش کردم و خوابم دوباره مثل قبل شد اگر به چیزی فکر نکنم خوابم میبره ...

خداروشکر خوب شدی 

خیلی سخته بی خوابی

سردرد گرفتم بیشتر اضطراب پیدا کردم تا اروم شم