2777
2789
عنوان

شوهر بی نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 52 پست
۱۰۰ درصد ربط داره.  وگرنه مگه میشه چیزی که انجام دادنش واجبه آدم انجام ندع ؟؟

خب پس چرا تو خانواده ما یه سری شدیدااا معتقدم طوریکه نماز غفیله و ...ترک نمیشه و هر روز چند ساعت نماز میخونن ولی منو برادرام اینجوری نیستیم؟؟؟؟🤔

یعنی به نظر شما خود آدم اختیار و حق انتخاب نداره؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا، بقیه اخلاقاش عالیه ولی لجباز تمامه و بخاطر نماز نخوندنش مامانش میگه از منم راضی نیس بااینکه م ...

نه خوب زوری که نمیشه تو خلوتتون از فواید نماز وبرکتش تو زندگی بگین .انشالله درست میشه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
😱😱😱😨😨 نبابا در این حد نیست  کی اینا رو گفته تروخدا

برو تو گوگل بزن ،درجه داره از نظر مراجع , کسی که از تنبلی نحونه,کسی ک واحب بودنش انکار کنه و کسی ک اصلش انکار کنه باهم فرق میکنن که پایین درجه ش ک انکار نمازه کفر محسوب میشه و عقد مسلمون با کافر باطله هرچند بچه هم ازش داشته باشه(نوشتن خودشون از خودن درنمیارم‌)

خب پس چرا تو خانواده ما یه سری شدیدااا معتقدم طوریکه نماز غفیله و ...ترک نمیشه و هر روز چند ساعت نما ...

اختیار و حق به درست چرا همه دارن. نه به گناه. ما نیومدیم برا خودمون  زندگی کنیم.  ما اومدیم برای آخرت توشه جمع کنیم. در کنارش طعم زندگی کردن رو بچشیم. مگه نماز خوندن و روزه گرفتن و غیبت نکردن و کلا گناه نکردن چقدر سخته ؟؟؟ 

پس چرا پدر مادرت انقدر طولانی عقایدشون رو دارن ؟؟ برا خودشونه مگه. برا آخرتشونه. اگه چه پادشاه باشی. چه فقیر. اونجا بر اساس اعمالت میبرنت حالا بهشت یا جهنم 

زندگی پس از زندگی رو حتما ببین  

فکر کنم خیلی غافلید از آخرت 

کاربری قبلیمو خودم تعلیق کردم🤧.  قدیمی سایتم🧓    masoumeh۸۲h۲۲� 
برو تو گوگل بزن ،درجه داره از نظر مراجع , کسی که از تنبلی نحونه,کسی ک واحب بودنش انکار کنه و کسی ک ا ...

گوگل چیه آخه

برو کتاب های معتبر و مهم رو بخون رفتار اهل بیت رو بخون ببین چطوره 

صوت های استاد پناهیان رو گوش بده 

بخوای اینطوری فکر کنی و پیش بری که موندنت کنار همسرت درست نیست و بهم نامحرمید

گوگل چیه آخه برو کتاب های معتبر و مهم رو بخون رفتار اهل بیت رو بخون ببین چطوره  صوت های استاد ...

خب گوگل از خودش میگف ک قبول نمیکردم، چندتا حدیث در این باره داریم و مراجع تقلید هم درجاتش نوشتن و حکمش نوشتن که پایین ترین درجه رو ک کلا اصل نمازو انکار کنه کفر میدونن و از رو تنبلی نخوندن رو فسق و گناه کبیره میدونن

اختیار و حق به درست چرا همه دارن. نه به گناه. ما نیومدیم برا خودمون  زندگی کنیم.  ما اومدی ...

اونا خودشون این راهرو انتخاب کردن بنا به انتخاب و مطالعه خودشون ولی ما نه 

حالا من واقعا نمی‌دونم کدوم درسته 

خب گوگل از خودش میگف ک قبول نمیکردم، چندتا حدیث در این باره داریم و مراجع تقلید هم درجاتش نوشتن و حک ...

هر چیزی جای خودشو داره .

من خیلی نماز خوندن و اعتقادات همسرم برام مهم بود و تا جایی که تونستم هم بهشون توجه کردم برای انتخاب همسر .

اما بعدش دیگه من نمیتونم زورش کنم، فهمیدم بخاطر من نماز عجله ای و آخر وقت خوندن ارزش نداره .باید بخاطر خدا باشه.

والا کم مشکل نداریم تو زندگی که بخوام به این موضوع گیر بدم.

توام کوتاه بیای بهتره برای زندگیت

هر چیزی جای خودشو داره . من خیلی نماز خوندن و اعتقادات همسرم برام مهم بود و تا جایی که تونستم هم به ...

اوهوم درسته حرفتو قبول دارم  خیلی دوست دارم کوتاه بیام ولی مشکل اینجاعه مادرشوهرم یجوری وانمود میکنه انگار من باید یادش میدادم و الان من مقصرم، میگه از تو راضی نیستم ک این نماز نمخونه

اوهوم درسته حرفتو قبول دارم  خیلی دوست دارم کوتاه بیام ولی مشکل اینجاعه مادرشوهرم یجوری وانمود ...

بگو مامان جان از زمان تربیت و یادگیری شوهرم چندین ساله گذشته. من نمیتونم زورش کنم چون زندگیمون رو دوست دارم