2777
2789
عنوان

شوهر بی نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی تو ترک نکن اسی 

نزار فک کنه حرفشو ب کرسی نشونده 

همینکه تو بخونی براش یه اعتراضه 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

اگر میدونستی پدر شوهرت نماز نمیخونه و همسرت رو انتخاب کردی صددرصد اشتباه کردی چون پدرش الگو بوده و این مسئله نماز خوندن برای شما مهمه و باید بیشتر مطمئن میشدی 

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
رسما دروغ گفته میتونست همون اول بگه نمیخونم الانم کاری بهش نداشته باش بقیه اخلاقاش چطوره

دقیقا، بقیه اخلاقاش عالیه ولی لجباز تمامه و بخاطر نماز نخوندنش مامانش میگه از منم راضی نیس بااینکه من کاری نکردم من خودم چادریم و اعتقاداتم خیلی قویه و همه فامیل شوهرم منو قبول دارن، این داره باعث ابروریزی منم میشه چون مامانش میخواد جلو خانواده منم از همسرم گله کنه که با ابروریزی مجبورش کنه نماز بخونه

ضرر میزنه، باعث میشه بچه هام مث اون بشن، و از تظر فقهی کسی ک واجب بودن نمازو رد کنه کافر محسوب میشه ...

والا مادر پدر من نماز و روزشون ترک نمیشد 

مادرم الان ۸۵ سالشه و ماه رمضان به زور جلوشو میگیریم روزه نگیره 

خواهرای بزرگم نماز خون شدن و شدیدا معتقد 

منو برادرام بچه ناخلف شدیم🥴

ربطی به این نداره که پدر مادر نماز بخونن یا نخونن 

خود آدم باید انتخاب کنه به نظرم

ببخشید میگم نماز نخوندن همسرتون چ ربطی ب شما داره چ ضرری ب شما میزنه 

ولی خداییش بی نمازی برکت رو از زندگی میبره

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

عزیزم اول ببین نماز برای چیه

نماز واسه آرامشه برای حال خوبه وگرنه کسیکه به اجبار شما بخواد بخونه اون نماز هیییچ خاصیتی براش نداره

باهاش حرف بزن ببین علت نخوندنش چیه 

ضرر میزنه، باعث میشه بچه هام مث اون بشن، و از تظر فقهی کسی ک واجب بودن نمازو رد کنه کافر محسوب میشه ...

اصلا با آدمی که نماز نمی خونه نباید حرف زد.

۱۰۰۰ تا کار میکنن ی نماز زورشون میاد 

خدا بهت صبر بده 

بچه هات. باید خوشحال باشن همچین مادری دارن 

کاربری قبلیمو خودم تعلیق کردم🤧.  قدیمی سایتم🧓    masoumeh۸۲h۲۲� 
والا مادر پدر من نماز و روزشون ترک نمیشد  مادرم الان ۸۵ سالشه و ماه رمضان به زور جلوشو میگیریم ...

۱۰۰ درصد ربط داره.  وگرنه مگه میشه چیزی که انجام دادنش واجبه آدم انجام ندع ؟؟ 

کاربری قبلیمو خودم تعلیق کردم🤧.  قدیمی سایتم🧓    masoumeh۸۲h۲۲� 
اگر میدونستی پدر شوهرت نماز نمیخونه و همسرت رو انتخاب کردی صددرصد اشتباه کردی چون پدرش الگو بوده و ا ...

واقعا نمیشه مطمئن شد قبل ازدواج، برم از باباش بپرسم تو نماز میخونی یا ن‌؟ نمیدونستم که ناراحتم الان