2777
2789
عنوان

شوهر بی نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 52 پست
باشه  واقعا چون فکرمو درگیر کردن نمتونستم خوب جواب بدم مرسی ازت👍

خواهش میکنم خانومی 

خداروشکر کن برای بقیه ی خوبی های شوهرت .

تو این زمونه متاسفانه بخاطر یک سری شرایط خیلیا از نماز و ... دور شدن و ماهم کاری نمی‌تونیم پیش ببریم

نهایت کارمون حفظ کردن اعتقادات خودمونه که به بادش ندیم ان شالله

ضرر میزنه، باعث میشه بچه هام مث اون بشن، و از تظر فقهی کسی ک واجب بودن نمازو رد کنه کافر محسوب میشه ...

من خودم حوزه درس خواندم چرا دروغ میگی صد درصد هدفی داری خودتو اینطور جا زدی تا مردم پرده کنی اون فقط نماز نمیخونه نمیگه که من نماز و قبول ندارم اینا با هم فرق داره بفهم خدا رحم کنه به شوهرت از دست تو نجات پیدا کنه البته اگر واقعا داستان راست باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو تو گوگل بزن ،درجه داره از نظر مراجع , کسی که از تنبلی نحونه,کسی ک واحب بودنش انکار کنه و کسی ک ا ...

ببند دهنتو دروغگو تو به نیت دیگه اومدی اینجا خدا لعنتت کنه که داری اسلام و خراب میکنی

من خودم حوزه درس خواندم چرا دروغ میگی صد درصد هدفی داری خودتو اینطور جا زدی تا مردم پرده کنی اون فقط ...

ن بابا چرا تهمت میزنی مگه من گفتم میخوام بکشمش😂

مشکل اینجاس وقتی باهم درباره ش حرف میزنیم میخواد با کارای دیگه جاشو پر کنه منم نگفتم اون واجب بودنشو انکار کرده گفتم در چند صورت مسئله ش فرق داره الکی چرت نگو لطفا و منو بده نکن

ببند دهنتو دروغگو تو به نیت دیگه اومدی اینجا خدا لعنتت کنه که داری اسلام و خراب میکنی

الکی منو لعنت نکن اون دوتا مسئله باهم فرق دارن

نماز خوندنم م ربطی ب رقصیدنم داره که چمرو نیگی

اگه میخواستم اسلام خراب کنم خودم خراب نمیکردم و کمک نمیخواستم ک چجوری با شوهرم رفتار کنم ، الکی مسائلو بهم ربط نده و قضاوت نکن 

بعدم من عددی نیستم بخوام اسلام خراب کنم، جوابای بدی ک بقیه دادن ب ذهنیت اشتباه خودشون ربط داره که منم ناراحت شدم ازش، بخاطر لعنت و تهمت و قضاوت اشتباهت پیش خدا مسئولی که به کسی ک درخواست کمک فکری داره چرت و پرت میگی بکم قبل جواب دادنات و حرفات فکر کن