2777
2789
عنوان

کسی اینجا زونا گرفته ☹️

953 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها من چند روزه روی پیشونیم جوشای ریز زده فکر کردم جوشه یا آلرژی به چیزی بعد چشم سمت چپم قرمز شد تا امروز از یه پزشک آنلاین نوبت گرفتم وقتی دید گفت زوناست منم سریع رفتم دکتر حضوری اونم بلافاصله گفت زونا هست و چون به عصب چشم زده خطرناکه فورا دارو استفاده کن 

کسی تا حالا تجربه داشته یا اطرافش دیده؟ 🥺

خیلی ناراحتم یکی اینکه توی صورتمه و بعد کل سرمو میگیره یکی هم اینکه چشمم درگیر شده میترسم به بیناییم آسیب بزنه 😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زونا همون که یه پشه نیش میزنه؟

نه میگن هرکی آبله مرغون بگیره یه ویروس توی بدنش نهفته میمونه ولی بالای ۵۰ سال به شکل زونا خودشو نشون میده اما منه بیچاره هنوز کلی مونده ۵۰ سالم بشه 😭😭😭

مامانم چندین سال پیش زونا گرفت خارش وحشتناک تو یک نقطه از بدنش ک زونا بود داشت خیلی وحشتناک بود

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

مادر من گرفته اما اطلاعات دست و پا شکسته من ( به خاطر مبتلا شدن مادرم ) زونا تو پهلو و کمر در میاد و افراد بالای ۵۰ سال رایج هست زیر ۵۰ سال درصد مبتلا شدن صفر هست

مادر بزرگ من گرفت چند ساله رفتن اما گاهی دوباره جاشون میخاره زیر سینش بود  اما زنداییم گرفت دا ...

برای چشمم دارو نداد فقط پماد و قرص مسکن و ویتامین داده 

برای چشمم دارو نداد فقط پماد و قرص مسکن و ویتامین داده 

اونم فک کنم همینا بود

رفته بود تهران براشون یعنی گفت ایقد درد داشتم دستمال میذاشتم روش درجا دستمال داغ میشد  

مامانم چندین سال پیش زونا گرفت خارش وحشتناک تو یک نقطه از بدنش ک زونا بود داشت خیلی وحشتناک بود

برای من هنوز نمیخاره اما خیلی تیر میکشه و درد داره خصوصا چشمم 🥺😞