2777
2789
عنوان

خانما بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 81 پست

ببین من شاغلم. سختی کار زیاده. ممکنه ی جایی کم بیاری. دیگ توانت نکشه نخوای کار بکنی... میخوای چکار کنی؟؟؟؟

روز اول خواستکاری

ب همسرم گفتم درامد من ب خودم مربوط هست  ممکنه همشو ببخشم ب مادرم یا هر کار دیگ ای. ... خدا شاهده همینجور گفتم.

و این ک شاغل بودن و نبودمم بسته ب خودمه.

هر وقت بخوام تموم میکنم.

هنوز بچه ندارم کار میکنم

یچه دار شدم معلوم نیس

موردت خطرناکه باید خودتو  بکشی زیر کار  براش پول ببری... ک اقا اذیت نشه ی وقت!

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا هرچی خل و گدا و کچل طرف بهترینا میاد واقعا چرا

دقیقا تو خونواده ای بزرگ شدم دشمن مون بیاد درخونمون باید بزاریم بیاد خونمون و پذیرایی

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

با شخصیتی ک دارم مخالفت نمیکنم بستگی ب خودت داره ک چجوری باشی

منم مخالفتی نداشتم چون اطرافیان مامان بابای خودمو دیدم ولی این آقا میگ حتما خوش نیمد

ازقدیم گفتن زنیکه خرج داره ارج داره باهاش ازدواج نکن چون تو زندگیم ترو کم میبنه و واسه سواستفاده ما ...

اره اولین کلمه که از دهنش دراومد قبلا شاغل بودی چرا نمیری دیگ

من چون بهم میگن چرا خاستگار داری ولی قبول نمیکنی اینو گفتم باهم آشنا شیم که ‌.....

تو رو خدا دقت کن الا من دوساعته نشستم تو حیاط دارم زار میزنم 

وقتی به کسی اهمیت بدی آسیب دیدن ازون شخص هم جزوی از زندگیت میشه :)
به خاطر  این که بچم یک سالش  نرفتم امسال  بله شاغلم و تو زندگی با همسر اصلا من و تو ن ...

خیلی رک گفتید پول تونو در زندگی خرج نمیکنید

ببین من شاغلم. سختی کار زیاده. ممکنه ی جایی کم بیاری. دیگ توانت نکشه نخوای کار بکنی... میخوای چکار ک ...

خیلی خوب گفتی ازت یاد بگیرم 

ببین من شاغلم. سختی کار زیاده. ممکنه ی جایی کم بیاری. دیگ توانت نکشه نخوای کار بکنی... میخوای چکار ک ...

دقیقا خوب گفتی  منم امسال سر کار نرفتم با توافق همسرم بود شاید تا ۳ سالگی بچم نرم ولی خانواده شوهرم  خیلی ناراحت بودن که من سر کار نمیرم و مدتم زنگ می زدن  چرا نرفتی منم میگفتم تو خواستگاری یادتونه گفتم  به خودم مربوطه  خدایی همسرم اختیار داده به خودم و کاملا موافق که نرفتم ولی خانواده ناراحتن 

اگه میخوای مستقیما حرفی نزنی بگو  شرایط و برنامه هامون واسه آینده خیلی با هم متفاوته  بن ...

اخه خیلی زبون بازه چون من دقیق شدم رو موضوع نره به یکی دیگ بپیچونه بعد عذابش بده

دقیقا خوب گفتی  منم امسال سر کار نرفتم با توافق همسرم بود شاید تا ۳ سالگی بچم نرم ولی خانواده ش ...

وای چرا دیگ خونواده همسرتون دخالت کردن

مهم اخلاقه خواهر پولدار باش اخلاق نداشته باشه بدرد نمیخوره. اصن نمیشه ذهنیته خوبی نسبت به حرفش داشت ...

دقیقا اصلا از شخصیتش نا امیدم کرد