2777
2789
عنوان

خانما بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 81 پست

من به شخصه از کلمه ی باید  خوشم نمیاد و تو خواستگاری هم به همسرم گفت این که کار بکنم و یا نکنم مشخص نیست  و به خودم بستگی داره  منظورم این بود که اگه بخاطر شغلم میخوای با من ازدواج کنی نکن و مسئولیت مالی خانواده به دوش مرد باید باشه  و موابتم بستگی به این داره که چقدر میخوایش و بهش اعتماد داری  اگه واقعا دوسش داری بگو چه اشکالی داره زن و مرد باهم تلاش میکنن که یه زندگی خوب و رفاه نسبی داشته باشن من و تو نداریم   اکه ملک یا وسیله ای هم خریدیم نصف  و نصف  البته این نظر منه شما اگه واقعا اذیت میشی  از خرج کردن به ایشون بگو که روت حساب نکنه و اگه هیچی نشده بره پی گارس

ولش کنی بهتره این کمک خرج میخاد شاید تو نتونی بالاخره بارداری داری ، زندگی داری مثل مرد نیستی 

اره بخصوص من رو تربیت بچه ها خیلی حساسم

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی باهاش صبر کردن چون خودم شاغل بودن دوست دارم حتی کمک کنم به همسر آیندم ولی این خیلی وقیحانه میگه ...

خواهرانه میگم قبول نکن از الان داره برات تعیین تکلیف میکنه و یطرفه مدیریت میکنه

ردش کن بره . وظیفه زن نیست که بخواد کارکنه وظیفه مرده زنم اگر کار کنه و بخواد پول دربیاره بازم واسه خودش اگر بخواد تو خونه خرج کنه لطفشه . چه معنی میدی نه ب باره ن ب داره بیاد این حرفارو بزنه ‌.

من به شخصه از کلمه ی باید  خوشم نمیاد و تو خواستگاری هم به همسرم گفت این که کار بکنم و یا نکنم ...

ببین میگم منم اصلااااا تو این نیستم که چون شاغل باشم پولمو ندم ولی این از کلمه حتما وباید استفاده کرد خوشم نیمد واقعا  

شما الان شاغلین؟

خواهرانه میگم قبول نکن از الان داره برات تعیین تکلیف میکنه و یطرفه مدیریت میکنه

واقعا درست میگی

ردش کن بره . وظیفه زن نیست که بخواد کارکنه وظیفه مرده زنم اگر کار کنه و بخواد پول دربیاره بازم واسه ...

خیلی وضعش نسبت به سنش خوبه ازش واقعا بعید بود

ببین میگم منم اصلااااا تو این نیستم که چون شاغل باشم پولمو ندم ولی این از کلمه حتما وباید استفاده کر ...

به خاطر  این که بچم یک سالش  نرفتم امسال  بله شاغلم و تو زندگی با همسر اصلا من و تو نداریم ولی تو خواستگاری  اینطوری گفتم که اگه بخاطر شغلم اومده برهدپی کارش  بهتون حق میدم طرف  خیلی وقیح 

تو رو خدا قبل ازدواج چشاتونو باز کنید

من چون بهم میگن چرا خاستگار داری ولی قبول نمیکنی اینو گفتم باهم آشنا شیم که ‌.....