اگه طرف مقابلتون بهتون بگه باید موقعی که بامن ازدواج کردی حتما باید بری سرکار و پولی که درمیاری حتماااا باید روزانه نه گهگاهی تو زندگی مشترک خرج بشه شما چی جوابش میگی
من به شخصه از کلمه ی باید خوشم نمیاد و تو خواستگاری هم به همسرم گفت این که کار بکنم و یا نکنم مشخص نیست و به خودم بستگی داره منظورم این بود که اگه بخاطر شغلم میخوای با من ازدواج کنی نکن و مسئولیت مالی خانواده به دوش مرد باید باشه و موابتم بستگی به این داره که چقدر میخوایش و بهش اعتماد داری اگه واقعا دوسش داری بگو چه اشکالی داره زن و مرد باهم تلاش میکنن که یه زندگی خوب و رفاه نسبی داشته باشن من و تو نداریم اکه ملک یا وسیله ای هم خریدیم نصف و نصف البته این نظر منه شما اگه واقعا اذیت میشی از خرج کردن به ایشون بگو که روت حساب نکنه و اگه هیچی نشده بره پی گارس
ردش کن بره . وظیفه زن نیست که بخواد کارکنه وظیفه مرده زنم اگر کار کنه و بخواد پول دربیاره بازم واسه خودش اگر بخواد تو خونه خرج کنه لطفشه . چه معنی میدی نه ب باره ن ب داره بیاد این حرفارو بزنه .
ببین میگم منم اصلااااا تو این نیستم که چون شاغل باشم پولمو ندم ولی این از کلمه حتما وباید استفاده کر ...
به خاطر این که بچم یک سالش نرفتم امسال بله شاغلم و تو زندگی با همسر اصلا من و تو نداریم ولی تو خواستگاری اینطوری گفتم که اگه بخاطر شغلم اومده برهدپی کارش بهتون حق میدم طرف خیلی وقیح