2777
2789
عنوان

خانما بیاید

510 بازدید | 81 پست

اگه طرف مقابلتون بهتون بگه باید موقعی که بامن ازدواج کردی حتما باید بری سرکار  و پولی که درمیاری حتماااا باید روزانه نه گهگاهی تو زندگی مشترک خرج بشه شما چی جوابش میگی

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ردش میکنم و جوابشو نمیدم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

میگم اول عرضه  داشته باش بعد ازدواج کن که زنت و بدبخت نکنی

بهش میگم که عهده مالی ب عهده مرده من گهگاهی کمک میکنم میگه نه در این زمان نمیشه خودشم مهندسه

موندم چ بهونه ای بیارم

بهونه نمیخواد 

بگو شرمنده 

افکارمون بهم نمیخوره 

منم نمیتونم با مردی که از اول به فکر پول زنشه زندگی کنم 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

باعرض معذرت میگم برو بمیر ودر آخرباتمام احترام میگم👍🏻👍🏻بیا

خیلی باهاش صبر کردن چون خودم شاغل بودن دوست دارم حتی کمک کنم به همسر آیندم ولی این خیلی وقیحانه میگه نه حتما

بهش میگم که عهده مالی ب عهده مرده من گهگاهی کمک میکنم میگه نه در این زمان نمیشه خودشم مهندسه

ولش کنی بهتره این کمک خرج میخاد شاید تو نتونی بالاخره بارداری داری ، زندگی داری مثل مرد نیستی 

[QUOTE=318321552]بهونه نمیخواد  بگو شرمنده  افکارمون بهم نمیخوره  منم نمیتونم با مردی که از اول به ...[/QUOTE

نمیخام به ی نفر دیگ هم این حرفو بزنه