خاندان کثافتش موجودات پر توقعی هستن انتظارشون از هممممه ۱۰۰۰ ولی اندازه ۱ هم برای کسی نیستن...به من که سال تا سال زنگ نمیزنن منم گاهی زنگ میزنم جدیدا هم بچم رفته کلاس اول کل روزمو درگیر اونم اونم که درس و مشقش هنوز رو روال نیفتاده خودتون تصور کنید چه به روز من میاره تا یه خط مشق بنویسه تازه پسرمم ۲ سالشه شیطونیای خودشو داره بخدا از صبح میدوام خونه جمع نمیشه ... امروزم هم ترشی درست کردم. هم بادمجون سرخ کردم هم خیارشور انداختم هم کلی انار دون کردم خلاصه یخچالم نامرتب بود اونارو مرتب کردم هم شام نهار درست کردم و... گوشی شوهرمرخاموش بود پدرشوهرم زنگ زد به خط من...خلاصه باشوهرم حرف زد گوشی رو داده به من زرتی میگه تو سال تا سال زنگ نمیزنی از احوالپرسیات!!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
خب زنگ بزن چی میشه مگه. من طرفدار پدرشوهرت نیستم ولی توروز ب خواهرمادر خودت زنگنمیزنی؟ سال تا سال زنگ نمیزنی بهشون بعد توقع دارین دکستتون داشته باشن.. ارکی مخالف بود ریپلای نکنه بخدا حوصله ندارم
❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم