2777
2789
عنوان

بهترین توصیف در باره عذرخواهی...

300 بازدید | 7 پست

آقای «محمود درویش» گفته:

"چگونه می‌شود به شاخه شکسته فهماند

که باد عذرخواهی کرده است؟"

و این بهترین توصیف درباره عذرخواهی‌ست...!

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

ببخشید بابت حرفایی ک بهتون زدم و حقتون بود چون حقیقته محضه عذر میخوام

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه!  تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بردی
ببخشید بابت حرفایی ک بهتون زدم و حقتون بود چون حقیقته محضه عذر میخوام

چیشده

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عااالی بود متن 

ی متن هم من میگم 

یک لیوان شیشه ای بردار پرتش کن روی سنگ 

شکست ؟!

حالا برو ازش معذرت خواهی کن 

هی بگو معذرت میخوام نفهمیدم 

هی بگو غلط کردم منظوری نداشتم 

هی بگو منو ببخش نفهمیدم 

بنظرت لیوان درست شد ؟!

قلب آدما هم اینطوریه اگه بشکنه دیگ درست بشو نیست ی زخم که توی قلبت میمونه 

سخته 

فکر کنم شمام مثل من خدایی نکرده  دلشکسته شدین

چیشده

چیزی نشده خواهر من

منظورم اینه ک اینم ی مدل عذر خواهی کردنه

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه!  تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بردی

ببینید اصلا عذر خواهی کردن یک پروسه دقیق و کاملی داره

در اصل عذر خواهی کردن یعنی ببخشید بابت کاری ک کردم و نمیدونستم کارم اشتباست

ولی وقتی یک ادم عاقل و بالغ با علم قبلی کاری رو انجام بده مثلا با سنگ بزنه توی سرت، یعنی نمیدونسته سرت میشکنه 

این عذر خواهی غیرقابل بخششه

عااالی بود متن  ی متن هم من میگم  یک لیوان شیشه ای بردار پرتش کن روی سنگ  شکست ...

متن شما هم زیبا بود...

دلشکستگی جز از وجودم شده دیگه

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
ببینید اصلا عذر خواهی کردن یک پروسه دقیق و کاملی داره در اصل عذر خواهی کردن یعنی ببخشید بابت کاری ک ...

بله همینطوره