2777
2789
عنوان

خودکشی

221 بازدید | 27 پست

حال روحی خوبی ندارم. داغونم و خسته. چند روزیه ب خودکشی فکر میکنم که همسرم رفت سرکار شیر گاز و باز بزارم و بخوابم .. چند روز پیش خیلی مصمم بودم اما باز پشیمون شدم . احساس میکنم دیگه هیچی درست نمیشه واقعا احساس دلمردگی میکنم تو این زندگی . ب نظر شما اینک خودکشی گناه کبیرس و اون دنیا هم درعذاب خواهیم بود حقیقته؟

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

برو سمت درمان

بعدا به این روزات میخندی یا حتی اصلا یادت نمیاد چرا این حسو داشتی

چون خودم تجربه کردم میگم

حتما پیگیر درمانش باش

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂پدر شوهر خالم اینکارو کرد که بقیه رو بترسونه کل محل وآتشنشانی جمع شدن پشت درمنصرفش کنن خلاصه منصرف شد اومد تو راهرو خونش دروباز کنه همونموقع گاز به آبگرمکن رسید وخونه منفجر شد ونهایت یه تیراهن از سقف خورد توسرش ضربه مغزی کرد تو همون راهرو

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
برو سمت درمان بعدا به این روزات میخندی یا حتی اصلا یادت نمیاد چرا این حسو داشتی چون خودم تجربه کرد ...

من نمیتونم درمان شم عزیزم . ی جا افتادم ک هیچ راه خلاصی نیست .دیگه هیچکاری نمیتونم بکنم برای خوب شدنم . 

همینکه شوهرت میره سرکار و من تو حسرت اینم شوهرم بره سرکارو مسولیت پذیر باشه .همین خودش یه دنیا ارزش ...

شوهرم سرکار میره اما در کنارش اونقدر بهم بدی کرده ک این کار کردن به چشم نمیاد ..

😂😂😂پدر شوهر خالم اینکارو کرد که بقیه رو بترسونه کل محل وآتشنشانی جمع شدن پشت درمنصرفش کنن خلاصه م ...

خخخ عزیزم آخه خودکشی هم چیزیه ک بین آشنا جار بزنی ک بیان پشیمونت کنن. اون خواسته خودشو لوس کنه

سلام

خودکشی اشتباه ، 

پشیمون میشید 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
من نمیتونم درمان شم عزیزم . ی جا افتادم ک هیچ راه خلاصی نیست .دیگه هیچکاری نمیتونم بکنم برای خوب شدن ...

اگه حضوری نمیتونی بری دکتر

برو سایت دکتر ساینا یه روانشناس خوب و با تجربه پیدا کن باهاش مشورت کن و صحبت کن

یه نفر بیرون از مشکلات میتونه راه حل مشکل رو بهتر از مایی که غرق شدیم ببینه و کمکمون کنه

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
اگه حضوری نمیتونی بری دکتر برو سایت دکتر ساینا یه روانشناس خوب و با تجربه پیدا کن باهاش مشورت کن و ...

استقلال مالی ندارم .