2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی و باز شدن واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 9506 بازدید | 126 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم.توهر تاپیکی میگردم ببینم چه چیز تازه ای میشه یافت که واقعا به خودم جرات بدم طبیعی زایمان کنم یکیش هم اینجادیدم بخیه زیبایی من دخترمو سزارین کردم...زایمان دومم رو هم تو هفته21 باطبیعی خاتمه یافتِ.....درد طبیعی رو کشیدم بااینکه پنج ماهم بودم تا یک ونیم ماه جرات نزدیکی نداشتم بااین تصورکه حتما گشاد شدم اما خوب یه بچه 600گرمی کجا و یه بچه3کیلویی کجا...ولی دردا به محض بیرون اوندن بجه تمومه
من هفته بعد زایمان دارم سزارین میکنم چون دوتا از دوستام بهم گفتن بعد طبیعی خیلی بخیه ها اذیتشون کرد یکیشون دوساله اون یکی هشت ماهه زایمان کرده میگن مث اولش نشده حتی با بخیه زیبایی تازه یکیشون افتادگی هم پیدا کرده منم تصمیم گرفتن سزارین کنم
نگران فردا نباش خدا از قبل، آنجاست. ..
من اندامم الان عییییین قبلش شده.نه شل نه سفت.سایزم 38 بوده الانم همونه.فقط یکم باسنم و رونم پر شده که خوشحالم
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
تغییر که حتما میکنه مگه میشه مثه اولش بمونه....ولی با زایمان اول تغییر زیاد نیست.در ضمن این سوال تو رو به جوابت نمیرسونه چون هیچ کس نمیاد بگه که آره من وازنم گشاد شده
لطفا اگه شوهر کردین زن نشین،یه من طلا از خودتون اویزوون نکنین،خاله زنک نشین، بذارین کودک درونتون زنده بمونه.
در ضمن فقط علتش زایمان نیست کسی که سزارینم کنه کم کم با افرایش سن ماهیچه هاش قدرت اولیه رو از دست میدن و یکم شل میشن ولی افرادی که زایمان طبیعی داشتن محسوس تره
لطفا اگه شوهر کردین زن نشین،یه من طلا از خودتون اویزوون نکنین،خاله زنک نشین، بذارین کودک درونتون زنده بمونه.
من بارها از شوهرم پرسیدم گفته مثل قبلی.نمیدونم دیگه اگه دروغ میگه.ولی من اگه دروغ بگه میفهمم
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
یه چیزی بگم ناراحت نشین اما سزارینیها به هر علتی که سزارین شدن فکر میکنن واقعا بهترین نوع زایمانه و تنها حرفی که میتونن به طبیعی ها بزنن گشادیه در حالیکه من دلیلی نداره دروغ بگم من خرج زایمان دومم از سزارین بیشتر شد خب؟ پس اگه گشاوی درست بود دومیو سزارین میکردم دیگه !! چه کاری بود پول نیدادم تا گشادتر نشم 😐😐
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش