میخوام طبیعی زایمان کنم😊 دکترم یعنی تاکید داره چون جدیدا به این راحتی ها سز نمیکنن🙊 سوالم اینه که کسایی که طبیعی زایمان کردن واژنشون باز شده؟؟؟؟ به عبارتی گشاد شدن.؟؟؟؟ با عرض پوزش🙈
اگر مشکلات شما در زندگی
به بزرگی یک کشتی ست...
فراموش نکنید که نعمتهایتان
به وسعت یک اقیانوس است!! 📌
💕
هدی عین من حالا این شل شدن عضلات چه ربطی به زایمان داره ؟! من زایمان طبیعی داشتم قبل ده روز بخیه هام خوب شدن یه پوماد ترمیمی هم یادمه استفاده کردم بعداز ده روز هم کمربند استفاده کردم شکمم الان مثه قبل زایمانمه دوتا زایمان طبیعی داشتم به فاصله سه سال تغییرات واژن هم نامحسوس بوده تغییرات واژن اون اندازه نیست که فکرش رو میکنید
♡●♡خدایا دل مرا آنقدر صاف بگردانتا قبل از پایین آمدن دستم دعایم مستجاب گردد . . . ♡●♡
جفتم کنده شد که اونم ندونستیم دلیلش چیه البته خودم میگفتم برا فعالیت زیادی که داشتم وپله های خونمون بود خیلی بی احتیاطی میکردم حاملگی اولم تنهامشکلم فشارخون بالابود و فکر میکردم پهلوانم و تودومی اصلا مشکلی نمیشه اگه خودم کارامو بکنم
من از بخیه های طبیعی بعد زایمان خیلی اذیت شدم.مامانم میگفت تو که انگار سز شدی با این همه درد.اصلا نمیشد بشینم.راه برم درست تا دوماه ولی دختر عموم ماشالله 1.5 ماه بعد من زایمان کردم 10 روزگی که مهمونی داشتن از من بهتر بود.مثل باز شکاری میشین پا میشد.ولی من همچنان درد داشتم
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎
پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
خیلی به شرایط جسمی مادر و وزن بچه و این چیزا بستگی داره بعضی ها سخت زایمان طبیعی میکنن بعضی ها راحت تر اگه دکتر تو معاینه تشخیص بده که زایمان طبیعی راحتی داری خب مسلما بهتره اما من بشخصه به روحیاتم سازگار نبود درد و عوارض سزارین برام قابل تحمل تره
به وزن بچه هم بستگی داره.بالای چهار باشه تا وسطاش درد طبیعیا میکشی آخرش سز میشی.خیلیا را دیدم.به ن"رم اینا حتی اگه طبیعی هم بچه هاشون بیاد باز گ ش ا د میشن