2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی و باز شدن واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 9509 بازدید | 126 پست
هدی عین من حالا این شل شدن عضلات چه ربطی به زایمان داره ؟! من زایمان طبیعی داشتم قبل ده روز بخیه هام خوب شدن یه پوماد ترمیمی هم یادمه استفاده کردم بعداز ده روز هم کمربند استفاده کردم شکمم الان مثه قبل زایمانمه دوتا زایمان طبیعی داشتم به فاصله سه سال تغییرات واژن هم نامحسوس بوده تغییرات واژن اون اندازه نیست که فکرش رو میکنید
♡●♡خدایا دل مرا آنقدر صاف بگردانتا قبل از پایین آمدن دستم دعایم مستجاب گردد . . . ♡●♡
جفتم کنده شد که اونم ندونستیم دلیلش چیه البته خودم میگفتم برا فعالیت زیادی که داشتم وپله های خونمون بود خیلی بی احتیاطی میکردم حاملگی اولم تنهامشکلم فشارخون بالابود و فکر میکردم پهلوانم و تودومی اصلا مشکلی نمیشه اگه خودم کارامو بکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از بخیه های طبیعی بعد زایمان خیلی اذیت شدم.مامانم میگفت تو که انگار سز شدی با این همه درد.اصلا نمیشد بشینم.راه برم درست تا دوماه
ولی دختر عموم ماشالله 1.5 ماه بعد من زایمان کردم 10 روزگی که مهمونی داشتن از من بهتر بود.مثل باز شکاری میشین پا میشد.ولی من همچنان درد داشتم
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
خیلی به شرایط جسمی مادر و وزن بچه و این چیزا بستگی داره بعضی ها سخت زایمان طبیعی میکنن بعضی ها راحت تر اگه دکتر تو معاینه تشخیص بده که زایمان طبیعی راحتی داری خب مسلما بهتره اما من بشخصه به روحیاتم سازگار نبود درد و عوارض سزارین برام قابل تحمل تره
نگران فردا نباش خدا از قبل، آنجاست. ..
3350 بود وزن پسرم
بله که هزینه داره
بعضی بیمارستان های دولتی خاص رایگان
ولی خصوصی ها پولیه
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄