2777
2789
عنوان

امروز تولدم بود❤️🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 38 پست
تولدت مبااااارک عزیزدل❤😘امیدوارم به هرررچی که آرزوهاشو داری به همشون برسی به حق ۵تن😁❤ فدای سرت تو ...

وای مرسی از محبتت😍❤

آره همین کارو میکنم

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
تولدت مبارک ان‌شاءالله بهترین‌ها برات رقم بخوره 

ممنونم جانم❤😍

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدت مبارک ... بهترینها نصیب قلب مهربونت ...🥳🥳🥳🥳

مرسی از شما که انقد مهربونی ❤🌸🙂

تولدت مبارك زيبا ♥️😍

عاشقتم مرسی😍❤

یاد خودم افتادم تولد همههههه رو یادم بود حتی خوشحالشونم میکردم  آخر تولد خودم هیچ ، انگار ن ا ...

دقیقا این حس منم هست😔

فدای سرت ❤

دقیقا این حس منم هست😔 فدای سرت ❤

🙂

تولدتم کلی مبارک🫂💋

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★