2777
2789

بچه ها خسته شدم حالم از خودم و زندگیم بهم میخوره 

واقعا حالم بد شده از زندگیم 

صبحا پر انرژی بیدار میشم میگم تا ۱۲ خونه رو تمیز کنم بعدش باخیال راحت بچه داری کنم و فیلم ببینم لذت ببرم 

اما هیج غلطی نمیتونم بکنم فقط ناهار میپزم و میگم ولش کن بزار بچم بخوابه خونه رو مثل گل میکنم...

باز هیچ گوهی نمی‌خورم بیدار میشه درگیر میشم تا رسیدگی کنم و ناهارش بدم باز عصر هیچ کار نمیکنم

همش خونه رو میبینم حالم بهم میخوره از خودم اما نمیتونمم انجام بدم وقتی بچم خوابه که بازم نمیتونم انجام بدم...اصلا نمیدونم انگار طلسم شدم...

لباسام داره از سبد میریزه بیرون اما نمیندازم ماشین بشوره...گاز و یخچال کثیف...اشپزخونه کثیف...

همش میگم خونه تمیز کنم شوهرم بیاد ارامش بگیره اما بدیخت میاد من تازه میرم دنبال کارام ‌...یک ساعت دیگه شوهرم میاد خونم تمیزه اما اشپزخونه و سرویس بهداشتی داغووونه چون تو تراسه و پر خاک شده....

منم خونه ام داغونه 

آشپزخونه پر ظرف ،کارها مونده ،حمام کثیف لباسا مونده ،تازه من بچه هام از آب و گل در اومدن ولی خودم تنبلی میمنمغ

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیییقا من توام با این تفاوت ک بچه ندارم

فک میکردم بچه دار شم درست میشه ....😪

خدا کمکمون کنه خیلی بده

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

اومدم بگم منم خیلی تنبلم ولی با این وضعی که از خودت تعریف کردی به خودم امیدوار شدم

اول لباسارو بنداز توی ماشین بعدم گاز رو تمیز کن.آشپزخونه تمیز باشه نصف کارای خونه انجام شده

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیییقا من توام با این تفاوت ک بچه ندارم فک میکردم بچه دار شم درست میشه ....😪 خدا کمکمون کنه خیلی ...

بچه دارشی بدترم میشه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

منم گاهي تنبلي ميكنم

شبها دير ميخوابم و روزهايي كه دير بيدار ميشم كل انرژيم از دست رفته

اونايي كه ساعت خوابشون تنظيمه بنظرم به همه كارها ميرسن

من صبحهايي كه ٧ بيدار ميشم به همه چي ميرسم وقتم زياد ميارم كلي

الان گازم كثيفه يخچال نامرتبه سرويس تميزكاري ميخواد و جمع كردن لباسهاي شسته شده

ولي نشستم 😂

دقیییقا من توام با این تفاوت ک بچه ندارم فک میکردم بچه دار شم درست میشه ....😪 خدا کمکمون کنه خیلی ...

حالا در هر صورت شبا تمیز میکنم اما کل روز ماتم میگیرم برای کارها و لذت نمیبرم از هیچ کاری همش میگم وای خونم کثیفه