2777
2789
عنوان

بخشش خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 105 پست
توی مدت چهار سال و نیم هفت بار چت دیدم یه بار عکس 

ااای خدااا

تاپیکت در مورد رقص و دلبری رو خوندم‌.حالا که قصد جدایی نداری و میخوای بمونی پس خیلی تلاش کن باب میل همسرت بشی.ترفندهای زنانه رو یاد بگیر.شیطنت داشته باش خودتو تغییر بده‌به نظر آروم ودرونگرا هستی و همسرت یه زن شیطون و عشوه گر میخواد.باهاش شوخی کن سر به سرش بذار.لباسای مهیج بپوش.تا میتونی ترفند و ظرافت زنانه یاد بگیر.به ظاهرت و زیباییت برس.بهداشتت رو خیلی بیشتر رعایت کن.احتمالا همسرت هم سن زیادی نداشته باشه.باید براش جذاب بشی.گرچه این ادم از درون باید خودش تغییر کنه اما این راه ها ممکنه به یاری خدا نتیجه بده و تغییراتی ایجاد بشه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
بعضیا انگار بچه هاشون بچهشون  نیستن علف هرزه ن

بخدا

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محکم باش بشین جلو بابات بگو من طلاق میخوام این مرد برای من مرد نمیشه دو روز دیگه با دوتا بچه باید بر ...

خیلی مفید بود واسم حواسم. بیشتر جمع میکنم 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 
فکر کردی اگه میسوخت الان داشتم به بخشیدن فکر میکردم بعضی وقتا میخوام کلا این زندگی تموم کنم بمیرم خل ...

بنظرم سلیطه بازی درار

تاخونوادت یکم به خودشون بیان مظلوم گیرت اوردن بفکرم نیستن

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
همین الان میگن بیار توی این یک سال و نیم هم میگفتن بیار من نمیخواستم 

نه خواهشا این یه مورد رو گوش نده

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
ااای خدااا تاپیکت در مورد رقص و دلبری رو خوندم‌.حالا که قصد جدایی نداری و میخوای بمونی پس خیلی تلاش ...

نظرت درسته یکم از چاقیم خجالت میکشم هر کاری میکنم لاغر نمشم ولی شوخی و اینا زیاد میکنم 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 

چند ساله ازدواج کردی

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

نظرت درسته یکم از چاقیم خجالت میکشم هر کاری میکنم لاغر نمشم ولی شوخی و اینا زیاد میکنم 

گرمیجات بخور

عسل و دارچین بخور

قرص بلغم بخور

میتونی باشگاه بری؟

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
چند ساله ازدواج کردی

چهار سال از عقدم میگذره یک سال خونه دار شدنم 

از همچین اینده ای میترسم ولی همش دل خودمو خوش میکنم شاید خوب شه پس از قرار معلوم نمیشه

این خوب نمیشه تروخدا طلاق بگیر

گرمیجات بخور عسل و دارچین بخور قرص بلغم بخور میتونی باشگاه بری؟

باشگاه نه اونجا که خونه خودمه نداره 

شوهرت کور نبوده ک دیده ت و گرفتت دیگ

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم