2777
2789
عنوان

بخشش خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 105 پست
توی مدت چهار سال و نیم هفت بار چت دیدم یه بار عکس  

عززیزم فکر گردی راحت طلاق میده؟اینکه میگی از سن کم ازدواج میکنی معلومه با طلاق مثل وبا برخورد می‌کنن .فکر کنم باید بسوزی و بسازی خانواده ات بی فکرن

فقط خواهش میکنم بچه نیاری خانواده خوبی ک نداری قطعا مطمئنم بهت پیشنهاد میدن ک بچه بیاری خوب میشه

همین الان میگن بیار توی این یک سال و نیم هم میگفتن بیار من نمیخواستم 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم 17 ساله مگه چقدر غذا میخوره که خانوادت تو 13 سالگیت ردت کردن تا نونتو ندن؟ آدم 17 ساله آب خوردن ...

معمولا تو روستاها هنوز رسمه تواین سن شوهر میدن 

مثلا روستاهای اراک 

۱۴سالت بشه ینی ترشیدی

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
واقعا تواین وضعیت به بچه هم فکرمیکنی؟میخوای تیرخلاصی بدبختیو بزنی به خودت؟

میگم اگه ناخواسته باردار شدم 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 
بیشتر زورم میاد کتکم زد به جای معذرت خواهی خانوادم میگن برگرد یه فرصت دوباره ولی دفعه قبل همین میگفت ...

ببخشید ولی خانوادت....اصلا دلشون برای تو نسوخته

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
معمولا تو روستاها هنوز رسمه تواین سن شوهر میدن  مثلا روستاهای اراک  ۱۴سالت بشه ینی ترشید ...

اره منم روستا های اطراف مشهدم 

همین الان میگن بیار توی این یک سال و نیم هم میگفتن بیار من نمیخواستم 

ببین اگ بچه بیاری قطعا تو ظالم محسوب میشی

ببین زندگیت تکلیفث معلومه

اگ ی موجود بیگناهو قاطی بدبختیت کنی

آه همون بچه دامنتو میگیره

دوست داری بچه ت باباش خائن باشه

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
از طرفی میگم ببخشم همه چیز فراموش کنم از طرفی میگم بچه دار بشم راهی به جز موندن ندارم میگم شاید به خ ...

وای تو رسما دیوونه ای

واقعا زود شوهرت دادن

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
ربطی به سن نداره فکر می‌کنی الان شوهر من با ۴۸سال سن خیانت کار بیشرفی شده ،تازه شروع کرده؟نه عزیزم ا ...

از همچین اینده ای میترسم ولی همش دل خودمو خوش میکنم شاید خوب شه پس از قرار معلوم نمیشه

بعضیا انگار بچه هاشون بچهشون  نیستن

علف هرزه ن

توی مدت چهار سال و نیم هفت بار چت دیدم یه بار عکس 

😐😐😐باید بیارتشون جلوچشمت باهاشون رابطه جنسی داشته باشه ک بگی دیگ نمیخوامت؟

محکم باش بشین جلو بابات بگو من طلاق میخوام این مرد برای من مرد نمیشه دو روز دیگه با دوتا بچه باید برگردم تو جوابش رو میدی یا حمایتم میکنی یا میرم گدایی ولی به اون زندگی و مرد کثیفی که ممکنه هزار بیماری با خودش بیاره برنمیگردم. ایدز بگیری بابات پاسخگوئه؟محکم باش خودتو گول نزن آدم عاشق مرد کثیف نمیمونه تو بهش عادت کردی .طلاق بگیر درس بخون مثل دوست من تو اجتماع باش تا یه مرد که لیاقتت رو داره بگیرتت یا نه اصلا مستقل باش انسان یک بار عمر میکنه خودتو با مرد خراب زجر کش نکن حالا که بچه هم نداری بهترین موقعیته،خدا داره راهنمایی میکنه که این مرد درست نیست پیام رو بگیر و به جهت درست برو

فکر کردی اگه میسوخت الان داشتم به بخشیدن فکر میکردم بعضی وقتا میخوام کلا این زندگی تموم کنم بمیرم خلاص شم 

معمولا تو روستاها هنوز رسمه تواین سن شوهر میدن  مثلا روستاهای اراک  ۱۴سالت بشه ینی ترشید ...

بخدای احد و واحد که بزرگترین جنایتی که یه خانواده در حق فرزندشون میتونن بکنن همین زود شوهردادن زیر سن قانونیه که طرف هنوز اجازه داشتن حساب بانکی و کارت عابر به اسم خودش نداره ولی باید خانواده تشکیل بده

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

میگم اگه ناخواسته باردار شدم 

اصلا بدون ک.ان.دوم اجازهههه ندعهه همشم قرص بخور