2777
2789
عنوان

بخشش خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 105 پست
ولی فعلا که خیانت این برات روشده.میتونی یک عمر با دونستن این قضیه و تکرار خیانت زندگی کنی؟؟ ببین این ...

بیشتر زورم میاد کتکم زد به جای معذرت خواهی خانوادم میگن برگرد یه فرصت دوباره ولی دفعه قبل همین میگفتن میترسم از بچه دار شدن 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 

ببین خیانت کار درست بشو نیست ،به خاطر کیف کردنش نیستا!به خاطراینکه برا خودش ارزش قائل نیست ،طبیعتا نباید انتظار نداشته باشی برا زنش و بعد هم بچه اش ارزش قائل باشه .

دیگه خود دانی.

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه دست پیش میگیره و طلب کاره خیلی عصبیه بعد چند روز تازه میاد به پام میوفته الانم فکر کنم منتظره ...

آره بده ببین حرفش چیه باهاش اتمام حجت کن اگه پشیمون بود بهش یه فرصت دیگه بده 

انشالا اگه مشکلت حل شد رفتی فقط تا مطمئن نشدی ازش بچه دار نشو چون پای بچه که بیاد وسط خیلی برات سخت میشه باید بسازیو بسوزی

واقعا جدایی واسم سخته نمیدونم چه خاکی به سر بریزم میگم تعهد بگیرم که تحقیق کردم واسه دلخوشی بیش نیست ...

اخه چه بچه ای چرا اعصاب منو خوزد میکنی دختر هنوز بچه نیومده نگرانشه .جلو دشتم بودی یه کتک حسابی میزدمت اه 

بهت گفته بودم غمگینم⁦:⁠-⁠)⁩
ببین خیانت کار درست بشو نیست ،به خاطر کیف کردنش نیستا!به خاطراینکه برا خودش ارزش قائل نیست ،طبیعتا ن ...

از طرفی میگم ببخشم همه چیز فراموش کنم از طرفی میگم بچه دار بشم راهی به جز موندن ندارم میگم شاید به خاطر سنش الان ۲۳ سالشه 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 

من قضاوتت نمیکنم ولی برای خودت ارزش قائل نیستی که اینهمه بهت خیانت میکنه و باچهارتا اشکم سرتو شیره میماله

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

دیوونه شدم نه خواب درست دارم نه غذا میخورم همش در حال کلنجار رفتن با قلبمم 

بیشتر زورم میاد کتکم زد به جای معذرت خواهی خانوادم میگن برگرد یه فرصت دوباره ولی دفعه قبل همین میگفت ...

تو عنوان تاپیک گفتی چند بار خیانت کرده....مگه همش چند وقته عروسی کردین؟؟ رودل نمیکنه؟ بعد یه عروس جوان کم سن و سال کنارشه و این کارو کرده...چی بگم گلم فرهنگ و شرایط خانواده ها و شهرا فرق میکنه.بازم باید نگاه به شرایطت بکنی.من جای شما نیستم.ولی عمیقا افسوس خوردم😔😔

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

اگه اومد میگم بیا پیش مشاور هم بریم 

تو عنوان تاپیک گفتی چند بار خیانت کرده....مگه همش چند وقته عروسی کردین؟؟ رودل نمیکنه؟ بعد یه عروس جو ...

توی مدت چهار سال و نیم هفت بار چت دیدم یه بار عکس 

فقط خواهش میکنم بچه نیاری

خانواده خوبی ک نداری قطعا مطمئنم بهت پیشنهاد میدن ک بچه بیاری خوب میشه

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
آدم 17 ساله مگه چقدر غذا میخوره که خانوادت تو 13 سالگیت ردت کردن تا نونتو ندن؟ آدم 17 ساله آب خوردن ...

شوهذم همش به همه چیم افتخار میکنه هیچ ایرادی نمیگیره البته ندارم ازش میپرسم پس چه مرگته جواب نمیده 

واقعا جدایی واسم سخته نمیدونم چه خاکی به سر بریزم میگم تعهد بگیرم که تحقیق کردم واسه دلخوشی بیش نیست ...

واقعا تواین وضعیت به بچه هم فکرمیکنی؟میخوای تیرخلاصی بدبختیو بزنی به خودت؟

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران